~Känslan idag~

Nästa 10 veckor börjar idag~

Idag börjar jag VoOs2. Imorgon Samhällskunskap 1a. Kl 9 idag upprop i VoOs imorgon kl 9 upprop i Samhälle.

Riktigt skönt att komma igång igen! Varit ca 2 veckor hemma för att avsluta allt med Medicin 1 och varit sjuk sista två veckorna på Psykologi!

Men fick C på psykologi och är så nöjd med det. Hade förväntat mig ett E.

Igår kom kallelsen till Hud.. Redan 24:de har jag fått tid.. Känns som en klump i magen och jag både längtar och fasar inför besöket. Ni som vill får gärna hålla en tumme eller två för mig!

Efter skolan idag ska jag med äldsta till läkaren. Hon har kramper i magen som hon viker sig av, och hon har även visat tecken på ångest. Även mot panikångest.. Jag lider med henne så mycket. Jag var nog runt hennes ålder när min ångest debuterade.

Hade sån tur att dottern är hemma idag. Hon och Noel tig och lämna se 3 små så att jag iaf kan försöka få i mig kaffe och klä på mig utan att bryta ihop av stress. Jag är helt nervig 24/7 och det behövs inte mycket för att jag ska bryta ihop. Imorse igen fick jag ju hålla i E för att få på henne kläder. Och hon sparkade, rev och betedde sig. Jag bara känner mig så trasig och dålig!

Nu ska jag ta o borsta tänderna och göra mig iordning.

Tack för titten 🙏🏻🍁

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s