adhd, ~Bara jag~, ~Känslan idag~

Inte haft något att skriva om~

Dagarna rullar på och allt bara flyter på. Lämningarna av Max & Ebba går bra och så länge det inte spöregnar så älskar jag den promenaden på morgonen. Imorgon har jag en känsla av att det kommer bli ganska blött, tur att jag köpt en regnkappa!! Den kommer väl tillhands nu :).

Jag väntar på något stort. Det brister nästan i mig av spänning! Jag vet snart inte vart jag ska ta vägen! Men… Förhoppningsvis är det snart säkert att släppa bomben 🙊

Den här veckan som kommer så har vi Bup med Noel på tisdag. Ska träffa läkare & sjuksköterska och förhoppningsvis kan vi få prova att ge Ritalin 10 mg snabbverkande 2 ggr om dagen istället för dessa långtidsverkande kapslar som han inte reagerar bra på.

Förra veckan var Maxs hos reumatologen för utredning. Stefan (samma dr som Sara) kände, klämde & det fanns många frågetecken, men inget helt uppenbart, så han fick lämna blodprover, 6 rör, samt urinprov. Han var så duktig. Sa inte ett ljud när dom stack. Så sjukt lik Sara han är på det sättet, precis som i kroppen, lite därför man känner en viss oro för honom. Men vi skulle fortsätta iaktta, försöka skriva ner en notering när han säger/påvisar smärta/ömma leder. Som vanligt, vänta & se!

På tisdag är det vattengympa igen, JIPPIE, så jag längtar till tisdagar numera, och på torsdag har vi slagit på stort och ska prova djupvattengympa med Tabata inslag. Ska bli riktigt spännande. Man får ett flytbälte på sig så det är inte så att man trampar vatten konstant i 45 minuter. Då skulle jag drunknat!

I helgen har jag rensat ur min byrå, kastade en halv sopsäck med trasiga & förstörda kläder. Mamma tog några tunikor o så.

Sen hjälpte hon mig att frosta av vår frys, det var väldigt nödvändigt. Robert & Max var på landet och fyllde på vedförrådet. Det måste ju fixas men ingen annan visar intresse för landet så då faller det på oss. Som vanligt!

Idag lyckades jag tillslut övertala R att börja rensa sin garderob oxå, då han & Noel ska byta garderober. Från Noels garderob blev det nästan en full sopsäck med urtvättade, trasiga, fläckiga kläder. Nu har han riktigt fint i sin nya garderob i deras sovrum. Jag har nu Saras gamla garderob, hon har fått en ny som står i deras rum. Noel flyttade in i en platsbyggd garderob i deras rum och R flyttade därifrån ut i hallen där N hade sina kläder förut. Jag bodde i en trasig malm byrå i vardagsrummet, men har nu flyttat in i Saras gamla i hallen. Ebba & Max delar på en av de platsbyggda i Sara & Noels rum, och Sigge har två lådor i Rs garderob!!

Jag förstår att det där var skit krångligt för nån som aldrig varit hemma hos oss, men nu känns det lite bra att barnen har sina kläder i sina rum. Och jag & R behöver inte gå in i deras rum för att hämta våra kläder.

Dessutom håller jag på att röja ordentligt här hemma, så den trasiga Malm byrån ska kastas, den svarta Kallax med 4 fack i hallen ska bytas ut mot en vit som just nu bor i storbarnens rum. Ska bara ta mig i kragen att skifta dom två och sen sätta ut svarta Kallax på annons. Den får flytta till någon annan.

Mitt mål är förändring.

Jag är så less på hur trångt vi bor och hur det påverkar mig psykiskt och även min familj, så jag gör mitt yttersta varje dag för att hitta lite mer utrymme, röja bort onödigt skit.

Är inne i en fas och säljer av barnkläder i massor. Har även plockat ur kläder jag fått låna av Veronica och packat ber så får dom det när de kommer hem från Egypten. Har lixom inte plats för det här hemma. Har fixat en liten väska där jag lagt kläder jag ska sälja, lägger ut i ”barnkläder dygnsauktion från 10:- pp” på Facebook, så nu har jag lite kläder att sälja i 2-3 veckor. Det gör ont dock, att inse att vi inte får fler barn. Att nu är det slut med bebiskläder på flera år. Nästa gång är när jag blir mormor/farmor.. Sjukt egentligen!

Jag är ju absolut inte missnöjd med min familj. Vi är alldeles perfekta i vårt team, men det här med bebisar är så sjukt…..beroendeframkallande!!!

Men äsch, ska plugga och bli något. Göra skillnad i andra människors liv. Förverkliga mig!

De ni, Det är mitt mål i livet!

Tack för titten! Hoppas ni får en skön & godnatt och att ni inte blir dyngsura imorgon 💙

Puss puss

4 reaktioner till “Inte haft något att skriva om~”

 1. Är det något med landet så är det bättre Robert ringer mig så vi kan planera in det som behöver göras. Det jag har sagt flera gånge att han får göra. Han har bättre koll på sakerna där ute. När det gäller ved så kan vi ta med oss om vi skulle åka ut när det är sådant väder och man skulle behöva elda.

  1. Fast Robert tycker att du är vuxen och vet precis vad som innebär med att hålla landet flytande. Han tycker att du ska visa samma intresse som han då det är för Er ni arbetar där ute. Han vill inte behöva ringa för att saker ska skötas, han tycker du är vuxen nig att veta vad som ska skötas o inte. Du går mail från styrelsen oxå. Höströjning, rensa upp på tomten innan det kostar att ta ber träd osv, det borde du hjälpa till med. Varför ta med sig ved, det ska väl alltid finnas för allas trevnad?
   Huset behöver byggas klart, annars kommer det stå och förfalla, och det vet både du & Mattias.

   Nej, han kommer inte att ringa. Han tycker inte det är hans ansvar att ringa och tjata o påminna om vad som behövs.
   Er mamma börjar bli gammal så om inte annat så för hennes skull ska det finnas ved, röjas på tomten bland sly osv.

   Det här är hur han känner. Och jag vet att han inte kommer att ringa dig varje gång, för han säger att han tycker det är fånigt. Du vet allt som behöver göras men stoppar huvudet i sanden och struntar i det. Varje gång vi gjort något får vi sen höra, men ni kunde sagt till så kunde jag hjälpt till.
   Vi känner att du kanske kunde tagit tag i det från början än att åka hem och sen säga att du kunnat hjälpa till.

   Så är det. Säger bara hur han känner. För skälv sätter han inte ord på det till dig, bara till mig. Jag bara vidarebefordar.

   1. Ja jag vet nog vad som behövs göras. Träd kostar inte att ta ner på sin egen tomt oavsett hur stora de blir. Ja vill vi ta ner träd på allmänningen så måste det göras innan de blir för stora. Rensa sly och så kan man göra när som inget måste nu. Höströjningen är något som vi nästan aldrig är med på och den inträffar i år när vi är i Egypten. Ja självklart är väl veden för allas trevnad. Jag och mamma har pratat om att ta helgen efter vi har kommit hem från våran resa att åka ut och ta upp båten och bomma. Ni ska ju ha kräftskiva så vi kan ju inte göra det nu. Ja ta upp båten kan vi göra innan.
    Ja att huset behövs byggas klart är sant, men hör av er när ni har pengar att lägga på det och inte bara arbete. Så som jag vet så har ni inte lagt ett öre på det. Vi har inte alla pengar för att kunna handla allt.

    1. Vi valde heller inte att påbörja bygget. Det gjorde Mattias själv och han och R har någon överenskommelse om betalningen. Det borde han sagt till dig. Vi ville inte börja bygga när det gjordes, det var Mattias som började.
     Slyn växer, över 10 cm måste man betala för och vi vill ha ner så mycket som möjligt innan det kostar.
     Vi har varit med på höströjningen, ni har aldrig varit med höströjningen.
     R kommer delta även i åt fast vi har kräftskiva.

     Jag förstår inte varför du alltid ska ta allt jag skriver och vända det till att Vi ska kontakta er om allt. Du avlägger dig verkligen allt ansvar och får mig att framstå som någon bov..
     Nej, bomma nu är ju dumt med tanke på att höströjningen är när vi är på landet. Så bra att ni ska bomma helgen efter, roligt att vi blir informerade.

     Och jag blir riktigt irriterad när du nämner pengar för husbygget, huset som din man började bygga och köpa material till. Varken jag eller R visste att huset skulle börja byggas när det gjorde. R gjorde klart att vi inte hade dom pengarna. Matte sa att han skulle betala det och att R skulle betala senare, eller när arvet efter farmor kommer, det har R berättat för mig, och jag tror inte han ljuger.

     Så om Matte ville börja bygga och nu låta det stå o ruttna var det ju ett ganska dumt beslut och kanske skulle han istället väntat på arvet från farmor istället isåfall. Så det tycker jag du ska ta med din man, kanske färdig bättre svar då.
     Vi har aldrig sagt att huset skulle byggas, det pratades, matte gjorde kalkyler och ritningar och helt plötsligt hade han köpt startmaterial. Vilket var väldigt roligt, men r sa hela tiden att vi inre har råd med det här nu.

     Har du något mer agg, skicka mess, börjar bli trött på att det enda du gör är att svara så fort jag skrivit något om landet. Du hör aldrig av dug annars, då behöver du ju inte göra det här heller. Jag vet att mycket varit struligt & många fel har det blivit, men jag pallar inte sitta och må dåligt och få pikar från dig lm det för evigt. Ta det med din äkta hälft istället.

     Känns som att du inte alls vill ha någon relation till mig som vän längre, och vill du inte det, säg det då med klarspråk. Jag pallar inte med det här hintandet, pikandet osv.
     Har du så jäkla gott om vänner så håll dig till dom isåfall, du måste inte umgås med mig.

     Ha det bra Veronica

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s