adhd, ~Bara jag~

Äntligen tisdag~

Sen förra tisdagen så har dagarna gått så himla långsamt. Antagligen för att jag nu längtar till tisdagarna och vattengympan. Känns väldigt bra oxå att det är sol idag! Då är det skönare att gå till västertorps hallen.

Fick iväg Max & Ebba i tid idag. Igår blev dom hemma då natten varit förjävlig rent ut sagt. Ebba vaknade och skrek från o till, hon råkade sparka Sigge i huvudet så han vaknade. Sen mådde jag skit hela söndagen, dunderförkyld och hade nog lite feber. Aa det var bara för mycket allt. Så igår morse var jag helt slut.

Men idag kom vi upp i tid, alla barnen sov ganska bra inatt, och sen skulle Max iväg med sin avdelning på teater och det vill han inte missa såklart.

Har hänt lite kul sista tiden, i fredags var jag ute med gruppen ”VÅRMAMMOR 2013” från Facebook och åt tapas på Caliente. Så himla gott! Vi var 8 st från gruppen som kom iväg & det var så himla härligt att äntligen få träffa fler av mammorna därifrån. I vår 2018 har vi följts åt i 5 år via vår tråd. Nu har jag träffat 11 av mammorna där live och förhoppningsvis får jag möjlighet att träffa flera vid någon annan träff.

Det var så himla gott med tapas, rekommenderar alla som vill äta god mat att gå till Caliente.

Jag åkte hem vid 22.30 hade sån tur att mamma kunde hämta mig då jag glömt busskortet hemma.

På lördagen höll jag kompiskalas för Noel på Laserdome Hägersten.

Spelandet var superkul, sen fanns det annat som var väldigt dåligt.

Noel var dock väldigt nöjd med att äntligen få ha kalas, hans första, och han har så otroligt fina kompisar!

Igår när jag och minstingarna var ute och gick hottade vi en stor lövhög i tunneln till centrum. Och jisses så kul M & E hade det 😂

Älskar förresten att hösten är här! Bästa årstiden!

Puss Hej!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s