~Bara jag~, ~Känslan idag~

Ojojoj~

Nu går det undan här! Igår började mina sista 10 veckor innan jag är en fullfjädrad utbildad UNDERSKÖTERSKA med legitimation! Weheeeeej HAJJAR NI HUR HÄFTIGT DET ÄR?????

Idag 8.15 var det 4 års besiktning av Ebba på BVC. Hon klarade det galant, alltså godkänd i ett år till när 5 års kontrollen ska göras! Hon ska få gå till logoped, samma som Max gick hos, och den tjejen är helt fantastisk!!

Kl 9.30 hade vi tid hos RYGG MOTTAGNINGEN på Solna, för att kolla Saras skolios. Hennes rygg ser ut som ett S bakifrån. Hon har en 33 gradig krök mitt i ryggen. Det var så sjuk, samtidigt så coolt, att se röntgenplåtarna. Men då hon haft mens i 3 år redan, så kan de inte göra något. Behandling av en skolios ska påbörjas vid början av en menstruation och under nästkommande 2 år. Så SKOLSKÖTERSKAN som kollade Saras rygg i årskurs 6 & 7 har helt enkelt ”missat” denna grova krökning! Jag är riktigt jävla förbannad på de där skolsköterskor!! Men, inget kan göras nu iaf, utan hon ska försöka att alltid träna ryggmuskulaturen för att minimera problem.

På väg hem från solna, kaos på leden med tanke på olyckor som varit på flera ställen längs E4:an, fick jag ett så glädjande samtal! Det lever jag på länge!

Igår bokade jag en Date-night med min make! Vi ska käka middag och gå på förhandsföreställningen på Jurtjyrkogården!!!

Jag hoppas så att den är lika bra som det sägs och framförallt lika läskig som det talas om! Jag vill verkligen se en riktigt läskig och obehaglig skräckfilm!! De senaste åren har bara massa dåliga skräckisar kommit. Inget som levt upp till vad som sägs. Men nu, kanske…

Nu ska jag ta och plugga lite Akutsjukvård och lämna in till min lärare, då jag inte kan vara med på måndagens lektion för att jag fått tid på Feelgood för min hälsoundersökning som ska göras för att de ska ge mig ett Hälsointyg som visar att jag får göra min APL på sjukhus vecka 17-20. Allt som kommer nu ska bli sååååå roligt!! Längtar verkligen så mycket till APL! Och min examen!!

Ja, just det!!!

Grattis stora lilla skrutt Victor på din 3 års dag! Hoppas du blir bortskämd med kramar och pussar, falsk-sång & kanske någon liten present och gott fika!!! Puss puss från moster ❣️

Tack för titten! Ha det bra och må bäst!

Puss Divan ❣️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s