~Familjen~, ~Känslan idag~, ~Men USCH~

M A G S J U K A 2018~

Ska vi våga hoppas att det här är vår omgång av magsjuka?? Att vi Slipper magsjuka under julen 2018?!? Det vore ju ett stort ✝️ i taket!! Samtidigt maler tanken i huvudet, ”i år kanske vi slipper spyor o kräks, feber, hinkar, tvättmaraton, disk, handdukar hela December månad! Vore så fantastiskt skönt!

Ja, jag är ju på APL inom hemtjänst och det är så himla roligt. Lire ledsen just nu att jag inte kan jobba 😔pga sjukdom. Samtidigt kan jag inte utsätta dom gamla för magsjukebakterier. Dom kan dö av det. Jag är ju lite förälskad i mina kunder allihop o vill inte ha deras liv på mitt samvete. Saknar även min handledare Z.. Hon är en förebild för alla. Så otroligt omtänksam och kärleksfull i sin omvårdnad!

Blir iaf hemma imorgon oxå med Ebba & Sigge sen på onsdag får R ta över vabben. Jag måste få in mina sista 3 dagar iaf.

Nu ska jag läsa om min ”älskade” psykopat Christian Silfverbielke. Sjuka as egentligen..

Men ha det bäst nu!!

Kram, kyss, hångel 🥰

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s