~Bara jag~, ~Härligt~, ~Känslan idag~

150~

….poäng till avklarade… Så grymt stolt över min insats i Psykologi! Jag har haft så svårt att verkligen förstå vad jag läser, men sista delen om socialpsykologi, kriser & trauman var ”lättare” att relatera till. Jag klappar mig på axeln och sträcker på mig! Bra jobbat Johanna!!

Skrev från 17.00-19.15. Skrev så handlederna gjorde ont! Pennan glödde emellanåt!

Imorse hade vi studiebesök på Ekerö Brandstation. Mycket roligt! Fick släcka eld med brandsläckare och släcka en ”människa” som brann med brandfilt. Sen teori på det. Så nu har jag även Brandskyddsutbildning! Coolt! Som uska har man en fördel om man vill arbeta som Brandsoldat, lite ballt att veta om! Och även fördel om jag vill jobba för Ambulansen! Helt plötsligt ligger ”hela världen med många möjligheter” framför mig och jag älskar känslan att kunna välja!! Redan NU älskar jag mitt framtida yrke.. Och det är en magisk känsla..

Resterande vecka har jag hemstudier. Ska lämna in sista uppgiften i medicinkursen sen är det betygssamtal kvar där. 15 oktober har jag upprop i V&O 2 och Samhälle. Spännande!!

Så trött nu av alla intryck från idag, får se hur många sidor jag hinner med i boken innan John Blund förfört mig denna gång.

Ha en underbar natt!

Puss Divan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s