~Bara jag~, ~Helt Galet~

Loppis Hågelbyparken~

Första ggn jag stått och sålt på en bakluckeloppis. Det var en ny och rolig erfarenhet. Vi hann knappt stänga av motorn förren CI hade minst 25 pers runt vår bil som var helt tokiga för att se vad vi skulle sälja och lägga upp.

ALLTSÅ HELT GALET!!!

Men riktigt roligt. Vi har ju ingen erfarenhet av att sälja på loppis, och vi hade rensat min, R’s och Saras garderob. Sen hade vi en del kläder vi fått som inte använts av oss som vi sålde. Vi la ribban lågt och sålde för allt från 5:- plagget upp till 50/60:-. Vi kom dit med 2,5 svarta sopsäckar fulla och 2 stora Ikea kassar. Vi kom hem med EN Ikea kasse. Så vi var riktigt nöjda. Gjorde oss en rejäl vinst och mycket mer än vi någonsin kunnat drömma om. Vi hade räknat på ca 200-250:- i vinst men överträffade det!

Jag har redan börjat planera för nästa gång. Då ska vi ta med leksaker och sälja samt rensa Max, Ebba & Sigges garderober. Tror vi kommer få in kanske ännu lite mera klirr i kassan! Perfekt såhär inför julen oxå. Rensa ut det gamla, sälja billigt, få rensat hemma och tjäna in lite pengar till den omtumlande och dyra julen!

Nu har vi varit ute och åkt lite! Tänkte överaska Jerry på födelsedagen, men han var på rymmen! Inte hemma alltså, så vi hängde present på dörren och jag tog en runda i skogen och sen hälsa vi på kaninerna och nu i bilen på väg hem! Vart en liten söndagsutflykt iaf!

Ha en strålande söndag!

Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s