~Bara jag~, ~Härligt~, ~Helt Galet~, ~Hysteriskt~, ~Känslan idag~

Första arbetet som undersköterska~

Nu är jag i mål… Känns helt… knäppt.. fast på ett bra sätt..

Jag är utbildad Undersköterska. Jag har betyg och jag har vård-& omsorgs pin’en att jag är utbildad inom ett certifierat vård & omsorgs college.

Jag har sen i juli sökt jobb väldigt aktivt. Jag har varit på 3 Intervjuer. Ena var det mellan mig och en till som det stod mellan för att få tjänsten, och det var av 82 sökande! Kändes ganska häftigt att ”just jag” var en av två som det stod mellan.

Nu är jag den första undersköterskan som anställs utav flera på Danderyd. De har fått dispens att anställa flera undersköterskor, men jag är först!

Hade lite tur att jag heter Johanna då min chefs dotter heter så. Bara där ”klickade” vi redan vid första samtalet.

Efter intervjun i måndags så kändes det bra. De frågade om jag kunde tänka mig att arbeta på deras avdelning! Och ja, det vill jag ju förstås. Men de sa oxå att de skulle återkomma och att i såfall så from den 30/9.

Sen efter rundtur på avdelningen, när jag står vid hiss hallen kommer min blivande chef springande och med ”glimten i ögat” att OM det blir aktuellt med mig, så kanske redan den 23/9, om det passade mig…

På tisdagen den 17 september kl 11.30 ringer hon. Frågar om jag fortfarande är intresserad av att arbeta hos dom… Ja såklart!!

Så blev det… Jag blir med jobb från måndag den 23/9. Jag blir anställd som undersköterska på avd *piip*. Jag kommer ingå i ett eget TEAM. Jag ska dokumentera, ge vård, ge omvårdnad, ta prover och analyser, sköta sår och omläggningar och MYCKRT MYCKET mer!

Ja, jag har fått jobb. Kan ni fatta?????? För det kan inte jag 🙈

Jag är glad och spänd. Jag ser fram emot måndag och önskar ibland att jag redan var där, samtidigt som en orkan härjar inuti min kropp och skriker HJÄÄÄÄÄÄÄÄLP! Jag är LIVRÄDD & förväntansfull!

Förstår ni vilken inre kaos som råder i mig?

Det är detta jag längtar efter verkligen! Dels att få använda mina kunskaper i praktiken & dels att få möjlighet att lära mig sååååå mycket mera!

Det är nu det börjar… Det stora äventyret!

Wish me good luck 🤘🏻

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s