~Känslan idag~

September… Redan?~

Jösses!!!

Höstterminen är igång! riktigt!! Hur sjukt är det inte?

Sara har kommit igång ordentligt i gymnasiet. Hon känns väldigt nöjd med sitt val av gymnasium, och hon har redan hottat en tjej hon klickar väldigt bra med! Vilket känns så skönt!

Noel läser spanska som språk nu i årskurs 6. Lektionen hålls i Aspuddsskolan, vilket jag kan känna mig lite mindre nöjd med, men det funkar faktiskt! Och det är huvudsaken.

Max gillar att gå i Nollan! Men humöret går upp och ner, han känns som lite ostabil och som att en 13 åring krupit in i hans lilla fina 6års kropp.. Hoppas att han snart stabiliserar sig i humöret.

Ebba o Sigge har båda gått upp till ny avdelning på dagis och de trivs kanon. Sigge har verkligen börjat ”rusha” i utveckling, både tal och motorik. Ebba kommer hem med många nya tankar och frågor.. Riktigt skönt av detta!

Jag då… Jag fick inte tjänsten på barnradiologen..

Men, jag var en av 82 sökande & de valde att intervjua 7 personer & i slutänden stod det mellan mig och en till! Det tycker jag ändå var goda odds och jag känner mig väldigt stolt över min insats under intervjun. Och jag fick fina lovord efteråt. Jag är alltså ännu arbetslös, men jag tvivlar på att jag är det så länge till! Det kommer att släppa!

Jag har sökt en tre-fyra tjänster till, bla en på HS BB. Har mailat till koordinatorn på avdelningen, samt personalansvarig och verkligen tryckt på om mitt intresse för tjänsten! Det är lixom mitt drömyrke! Men det gäller att ha is i magen och härda ut! #plötsligthänderdet

Idag hade Noel tid på bup. Träffade på sjuksköterska och hans läkare. De är ett helt fantastiskt TEAM! Dom två är verkligen så måna om att Noel ska må bra och inte bara äta medicin för att passa in i skolan, utan de står fast vid att SKOLAN SKA PASSA HONOM!! Precis som det ska vara! Idag såg de verkligen precis hur dåligt han mår på Ritalin. Han är läkemedelskänslig! Han reagerar alldeles för starkt på en låg dos. De ansåg direkt att han ska sluta med kapseln. Han ska inte äta långtidsverkande. Nu har vi en ny plan kring Noel och både han och jag och hans TEAM ser fram emot att verkställa nya planen! Känns så förbannat bra faktiskt! Noel kände sig både sedd och hörd! Utan massa ord så ser de verkligen HONOM! Min älskade pojke! Nu blir det bättre min älskling 💙

Och hemma då.. Jo, sakta börjar vårt nya hem kännas ännu mera som hemma. Sakta växer vårt hem fram och börjar kännas mera harmoniskt! Det största problemet är tapeterna och färgen på dessa! Jag måste verkligen ta och börja göra om hemma. Funderar på att måla Max rum och Ebba & Sigges rum. Skita i att tapetsera där till en början och istället måla det i en ljus varm färg. För jag fixar inte den här äckliga gul/orangea färgen. Den ger mig fan hybris..

Igår hittade vi ”typ ett helt rum” bortskänkes på blocket.. Noel fick nytt skrivbord, ny skrivbordsstol & ny säng! Nu slipper han sova i den beiga slitna bäddsoffan. Nu ser hans rum ut som ett ”grabbrum” och han är så nöjd!

I veckan som var, hittade vi en ny säng till Max, oxå bortskänkes på blocket!

Max rum⤵️

Noels rum⤵️

Fortfarande mycket kvar att göra och fixa för att jag ska känna att mitt hem ”är min Borg” och att det är så mysigt och hemtrevligt som JAG vill ha det!

Men men, nu kommer förhoppningsvis en kyligare höst och då är det perfekt att fixa hemma..

Så, en bra uppdatering blev det!

Puss puss

/Divan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s