~Bara jag~, ~Härligt~, ~Helt Galet~, ~Hysteriskt~, ~Känslan idag~

Anställd Undersköterska~

Nu har jag fått mitt första jobb som Undersköterska!

Jag är Uska på avd 61 på Danderyds sjukhus! Började 6.45 och slutade 14.45.

Dagen har rullat på bra. Vissa moment som kände mig trygg med, andra som var nya och roliga att lära!! Dessutom har jag för första gången tagit blodprov idag! Tre rör!!! Så jäkla mäktigt! Så jäkla läskigt men ändå… vilken cool känsla!!!

Jag är STOLT över mig! Så STOLT!!!!

Längtar redan till imorgon och alla nya utmaningar jag ska möta!

Att vara just Ny är något jag känt mig lite orolig för, men det behövde jag inte alls vara! Jag blev så välkomnad, av både kollegor och chefer! Alla på min våning mötte mig med fast handslag och ett stort leende och önskade mig varmt välkommen! Kändes magiskt! Nästan som att det inte var på riktigt! Jag får nästan påminna mig själv om att det är på riktigt! Jag kan bära ”min uniform” med stolthet och vara riktigt stolt över min namnskylt och att mitt namn hänger ihop med en avdelning!!

Jag är sååå trött och slut! Har så mycket som snurrar i mitt huvud.. Så mycket att ta in!

Så…. Vi hörs & ses 💙

2 reaktioner till “Anställd Undersköterska~”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s