~Bara jag~, ~Känslan idag~

Tjejkväll~

Igår landade Norrlands-Blondie här i Stockholm! Jag mötte upp henne i Slussen vid 12.20. Så underbart roligt att se henne och krama om henne.

Hon bjöd mig på en lunch på Hirschenkeller och det var så himla gott. Tog en caesarsallad och den var banne mig ljuvlig.

Och så överraskade hon mig med ett glas cava som belöning för mitt A i medicin 2. Blev glatt överraskad och även rörd! Omtänksamma människa.

Vi mötte upp Madde vid ca 15, gick till Malmen och tog varsin dricka, sen tunnelbanan till Gullmars och buss vidare till Östberga.

Jag och Bettan gick till hennes övernattningslägenhet och satt där och väntade in Madde, sen till Lorans och möta upp tre tjejer till! Så himla mysiga människor allihop! Så annorlunda personligheter, som ändå passade varandra helt klockrent. Jag är så glad att jag fick vara med i sällskapet en kväll. Vid 22 ca blev det en Uber hem och bums i säng. Det blev absolut inga jättemängder med alkohol, men jäklar vad ont i huvudet jag hade när jag vaknade. Satt som en järnring runt huvudet. Men tillslut fick två alvedon intas och huvudvärken försvann ganska omgående.

Det här med kompisar.. Riktigt bra tjejkompisar.. Jag har två som jag kan träffa o umgås med, V & T, men det blir ju ändå alltför sällan, dels avstånd & alla barn.. Och jag älskar dessa tre kvinnor! Har hellre kontakt med dom via telefon än att inte alls ha kontakt med dom.. Men jag kan verkligen känna att jag saknar vänner att kunna träffa 1-2 ggr i veckan och ta en middag med, nåt glas vin osv. Bettan är en sån som jag kunde göra det med, men eftersom hon flyttat till Luleå, blir det ganska komplicerat. Men de här 5 tjejerna, alla mammor, tar sig tiden att träffas 1-2 ggr i veckan, snackar, skrattar, stöttar varandra. Det var så otroligt härligt att se.

Pga huvudvärken orkade jag inte släpa mig ner till Förskolan med 3 små troll, så de fick vara hemma med mig idag. Har faktiskt varit ganska mysigt! De går så himla mycket på förskolan, känner att jag missar lite tid med dom då jag ofta haft barnen hemma minst 1 dag i veckan. Men sen jag började i skolan så har jag behövt alla timmar själv till studier!

Nu ska jag ta o läsa lite innan det är dags att möta Mister Sandman i några timmar. Imorgon kommer mamma och hämtar mig vid 8.30, vi droppar barnen, sen ska jag med henne till SÖS. En koll… Jag ber till gudarna att det inte är något! Det får fan inte vara något!

Vi hörs!

Puss

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s