~Bara jag~, ~Helt Galet~, ~Hysteriskt~

Snälla människa~

Sverige är i en väldigt tumult och annorlunda tid.

Corona, covid-19 har verkligen satt hela Sverige i en stor prövning. Man har nu kommit fram till att Corona-viruset är LUFTBURET! Detta innebär en större och lättare smittspridning! Våra riskgrupper behöver skyddas.

Varför är det typ ingen som förstår att Corona kan hos vissa människor ge typ inga symtom och hos andra ge väldigt allvarliga symtom!? Är det verkligen ingen människa som följer presskonferenser osv?

Är Man Det Minsta Förkyld= STANNA HEMMA! Gå inte ut, gå inte o handla, skit i alla onödiga skönhetsbehandlingar, strunta i att fika med en kompis. STANNA HEMMA!

Det är inte bara DEJ det handlar om. Vill du vara en bra och fin medmänniska så stanna hemma. Kan du inte gå till jobbet, ska du heller inte gå utanför ditt hem för andra onödiga saker. Hjälp till genom att ta ditt ansvar.

Mitt ena barn har en vilopuls på 120 slag i minuten. Skulle jag dra hem Corona så vågar jag knappt tänka på hur det skulle kunna drabba henne. När jag arbetar tänker jag alltid ett steg extra i hur jag skyddar mig för att inte dra hem någon smitta. När jag är ledig håller jag mig hemma. Ut med hunden men inga andra ONÖDIGA sociala kontakter. Jag värnar om mina barns liv och mina grannars och medmänniskors.

Så snälla människor! Stanna hemma. Är ni sjuka, stanna hemma! Kan du inte jobba pga förkylningssymtom= stanna hemma. Sluta lek med människors liv! Det krävs så lite av Dej för att kunna bidra till så mycket för andra.

Så less på människors egoism som gör att människor faktiskt dör!

STANNA FÖR FAN HEMMA!! TA DEN HÄR KRITISKA PERIODEN PÅ ALLVAR. OM NÅGRA MÅNADER KANSKE DET ÄR ÖVER. LÅT TIDEN HA SIN GÅNG OCH HJÄLP TILL GENOM ATT FÖLJA RIKTLINJERNA. GÖR DU DET, alltså följer dom, då är du en hjälte i mina och mångas ögon!

Tack!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s