~Bara jag~, ~Helt Galet~

Tandläkaren~

Idag blev aset vräkt! Den där sketna tråkiga tanden som faktiskt lagats 2 ggr men sen ändå gått sönder och tillslut plågat mig med smärta..

Idag blev den efter 45 minuter utdragen. Tandläkaren var helt fascinerad, tydligen sitter mina rötter fast i tandbenet som berget. Hon var nästan helt svettig efter uttagningen. Jag, ja, jag tror jag dog typ 3 ggr, glömde andas 3475 gånger, svimmade av och till.. Näe, kanske inte riktigt så dramatiskt. Men hela besöket tog 1 timme. Jag fick 2 tabletter lugnande vid 12.00. Vid 12.45 började hon bedöva, och vid 13.00 började matchen med att få ut tanden. 45 jävla minuter för att få loss rötterna. De satt verkligen så hårt fast! Hon hade aldrig sett något liknande.

Nu är den ute iaf. Kaputt! Känns så skönt.. 3 stygn fick sys, men det känns bara skönt tycker jag, att det inte är ”öppet” och fladdrar runt därinne.

Ska äta en låg dos Kåvepenin i 7 dagar för att inte riskera att få tandinfektion.

Hungrig är jag, men äta kan jag glömma. Bedövningen har inte släppt helt, så blir nog soppa och yoghurt senare.

Imorgon är jag ledig! Känns skönt, sen jobbar jag dag på onsdag, kväll torsdag & kväll lör-sön.

Detta var en pytteliten uppdatering om det stora jag gjort idag. För mig var det ett enormt stort steg att ens komma iväg till tandläkaren. Så jäkla stolt över lilla mig!

Puss puss

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s