~Bara jag~

Förkylningsastma~

Varför egentligen kalla det just förkylningsastma? När den där jäkla astman har en förmåga att komma vid bara en snordroppe hos ungen, eller efter en normal nysning?

Ebba var på mini-bio igår med sin avdelning på dagis. Hon hade hostat på morgonen, ganska mycket, fick sin astma medicin samt mollipect. Efter mini-bion blir hon hemringd. Min lilla Snuffla!! Idag är hon hemma heldag. Hon har hostat så lungorna nästan var på väg ut från henne… Hela natten!

Men idag får jag iaf gå till jobbet och slippa alla bestyr med sjukt barn!! Hallelulja!!!

Jobbar imorgon med sen ledig helg! Ska försöka få till lite hemma i helgen. Få upp rullgardinen i Noels rum, fixa upp gardi stången igen i Saras rum. Funderar på att kanske ta min fina lilla mamma under armen på lördag och till Rusta och köpa väggfärg till Ebba & Sigges rum och kolla ut tapeter till hallen.. Mäta och räkna ut hur mycket som behövs. För helt seriöst..

Jag Klarar Inte Av Att Se Den Äckliga GulOrangea Tapeten I E & S Rum & I Hallen Längre!!!!

Jag får alltså ont i mina ögon!! Och får kräks i munnen bara av att se väggarna! Kan inte ens tänka på att julpynta i DECEMBER om väggarna ska vara så jäkla fula!! Det går bara inte!!!

Nu är klockan 9.11.. Ska ta och drick mitt kaffe och sitta en stund innan det är dags att åka till jobbet och stämpla in! Ska bli skönt att komma till jobbet. Bara vara ”jag” en stund. Inte vara mamma! Bara Johanna!

Ha det fint i höstrusket nu!

Puss puss Divan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s