~Bara jag~

Förbannad & besviken~

Ytterligare en gång har hemma lämnats i kaos.

Hemmet VI delar för och med våra barn!

När en människa väljer att helt strunta i att tömma kattlådan på EN HEL vecka ”bara för att” då är det omoget och djurplågeri. Och att skylla på ”jag fick inte katten”, glöm det Gubben, du tömde aldrig kattlådan efter Tjejen eller Killen heller, om jag inte tjatade o bad dig. Inte ens under graviditeterna kunde du ställa upp o göra det. Och de två katterna älskade du, men struntade i deras kattlåda. Så du kan gott ställa upp och rensa efter Tezzla, allt annat är bara rent plågeri mot det lilla djuret.. Man gör inte så!!

Och att stoppa in sönderrivna och trasiga plast och pappförpackningar under diskbänken, utan att stoppa det i en papperspåse, stänga luckan och tro att det är ”borta” och gömt…? Snälla, inte ens en 5 åring städar så….?!?!

Och Ni, som står och kissar, varför ser ni inte urin skvätter på toalettringen? Varför torkat NI inte av efter er??? Kvinnor sitter, vi kissar inte mellan ryggstöd o sits på toan…! Det borde för i helvetet vara eran skyldighet att torka bort erat kiss!!

Att inte dammsuga, tvätta av toaletter och badrum är själviskt, ohygieniskt och taskigt mot våra gemensamma barn. Att strunta i att plocka ner Julen är bara löjligt, bara för att ”han inte ställde upp det”.. Nä, det var min vecka, så självklart julpyntar Jag med barnen. Då kan han under sin vecka plocka ner julen. Att lämna kräks på kläder är bara äckligt. Det går faktiskt att skölja upp & torka bort.

Förra gången vi bytte vecka fick jag en chock och kände mig gråtfärdig när jag gick in genom ytterdörren. Men då bad han iaf om ursäkt och sa att han varit trött. Den här gången har han varit lika ledig som jag är men kan ändå inte lämna över hemmet i ett sjysst skick. Det är bara så vedervärdigt lågt och omanligt (eller kanske JÄTTEmanligt egentligen) och främst oschysst mot våra barn. De får hem en mamma som blir arg och ledsen, irriterad och trött. Jag VILL INTE KOMMA HEM OCH STÄDA EFTER EN ANNAN VUXEN!! Idag kände jag samma sak. Jag är totalt utpumpad.. Min adhd svajar, sköldkörteln känns inte helt i balans, kom från ett läkarbesök, jag har blivit verbalt kränkt av andra vuxna.. Och kommer hem till en soptipp. Det är inte okej! Det är respektlöst. Det är att vara elak mot de man delar bostad med.

Jag städar i stort sett hela min vecka, dammsuger varannan dag, plockar, torkar. Jag lyckas klämma in det fast jag har barnen, matlagning, tvätt, hund & katt. Och även när jag jobbade städade jag. Varför kan inte en penisbärare klara av samma sak?? Är det mammor som gör fel i uppfostran av pojkar? Är pojkar mera bortskämda? För sällan jag hör att det är det kvinnliga släktet vara orsaken till att det inte städas…?

Jag är så satans less på det här. Ska jag lämna tillbaka lägenheten som han gör skulle han bli skit irriterad. Och jag tycker av hänsyn, så gör man inte så. Man lämnar så som man vill komma hem till. Hur jävla svårt ska det vara??

Kalla mig gärna Bitter, jag håller med om att jag är det. Pga en man jag valt att inte leva med då han sällan (mera aldrig) självmant kunde plocka fram dammsugaren, knyta ihop en överfull soppåse, eller gå ut med den, se när diskmaskinen skulle köras eller tömmas.. Sånt är avtändande och får mig att inte orka längre.

Skvallra på nu allihopa, för ber jag om att något ska stanna på bloggen då blir det ju express post på snacket bakom min rygg.

Har man inget vänligt att säga, eller behöver skvallra om andra, ta dig en titt i spegeln och rannsaka dig själv.

Tack och Godnatt jävla helvetestisdag!!!!! Må nästa bli RENARE och trevligare!!

2 reaktioner till “Förbannad & besviken~”

  1. Tyvärr förväntar sig samhället att vi kvinnor ska uppfostra folk av det manliga könet, oavsett ålder.

    Typ som att dom är helt okapabla till att lyfta ett finger.

    Ps. Jag vill gärna kunna fortsätta att läsa din blogg.. går in flera ggr per dag rör att se om du har uppdaterat!! Å du e en grym människa, glöm inte det!

    1. Det är en skam att samhället ser ut så… Jag som mamma till pojkar vägrar fostra dom annorlunda. De får samma sysslor och jag förväntar mig samma av alla barn, oavsett kön.. För de i min ålder, där är ju majoriteten jätte bebisar 🤷🏻‍♀️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s