~Bara jag~

Pausa det synliga~

Som några vet så mår jag inte alls bra som människa just nu.

Jag är trasig av olika anledningar. Jag har en hel del jobb att göra med mig själv under en tid framöver. Både på gott & ont. Prövningar, ångest, skräck och vidriga minnen.

Därför väljer jag att pausa min ”Synlighet” min blogg. Här är enda stället jag kan skriva och ventilera, tycka och tänka utan att ta hänsyn till vad andra tycker. Jag kan få ut frustration eller glädje. Utan att jag ska känna mig dömd, eller att mina barn ska drabbas av vad jag känner, tycker & tänker.

Jag respekterar mina barns integritet, och har märkt att det finns de som INTE gör det och därför måste jag lägga mig under radarn tillfälligt.

Allt jag gör är för dom. De ska växa upp med att veta att jag aldrig accepterar Fel! Inte orättvisor. Inte våld eller hot. Aldrig kränkningar. De ska alltid kunna komma ihåg, att sanningen ska fram, hur ont/svårt det än är. Man ska stå upp för sig själv & våga vara kritisk & ställa frågor. Framförallt respektera Sig själv! Våga lita på att samhället ställer upp när det behövs.

Men just nu, ligger jag lågt ett tag. Vissa kommer inte märka skillnad, det är för att ni är godkända att läsa. Och för att jag litar på Er! Annars skicka en förfrågan om du känner dig dissad så löser vi det!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s