~Bara jag~, ~Familjen~, ~Härligt~, ~Helt Galet~, ~Känslan idag~

Julen 2019~

Äntligen över!!! Får man säga så?

Kanske inte, men jag tycker det är skönt att julafton är över, snart är det nya året här och vardagen är återigen tillbaka! Känns så skönt!

I år har stressen inför jul varit så påfrestande. Dels hade jag sparat pengar för att för första gången kunna köpa tre märkesplagg Noel önskat sig länge. Då blir budbilen rånad! 2 dagar innan självaste julafton!! Stress och ilska!

För att göra en lång historia kort, allt löste sig ganska bra tillslut.

Men så var det otacksamhet på många håll på julafton.. Jag avskyr människor som inte kan se vad julafton ska handla om! Det ska handla om kärlek, gemenskap, glädje, omtanke och familj! Inget annat! Det är inte paketen och presenterna allt ska handla om. I julklappsspelet vann jag 2 paket och R vann 1.. Lite kul!!

Jag tror mina barn var väldigt glada och trötta när vi kom hem! De somnade nästan på stående fot när all spänning och lek med kusinerna tillslut tog ut sin rätt..

Den 25/12, var Max & Ebba på bio för första gången med mormor och Sara. De såg Frost 2. Spännande och roligt för dom. På kvällen gick jag och Noel och tittade på Jumanji 2 på Heron City. Den var sååå rolig!! Guud så många skratt det blev! Rekommenderas varmt! Synd bara att Heron biosalonger är så jäkla äckliga och skitiga. Det var popcorn, bunkar, läskstänk, och godispapper överallt i salongen. Städer de inte alls mellan filmerna? Ville knappt ta av mig jackan därinne..

Igår kom fina Spättan på besök! Härligt att träffa denna glada människa!

Idag jobbar R.. På tisdag jobbar jag! Längtar till jobbet! Längtar bort från mitt hem och mina barn. Sjukt kanske, menndet är så skönt att bara vara jag när jag är på jobbet. Känna mig viktig och behövd för tacksamma människor.

Men överlag, nöjd med julen och så glad att den är över för denna gång!!

Önskar er alla ett Gott Nytt År och God Fortsättning!

Kram Divan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s