~Bara jag~, ~Dagligt~

Tråkiga jäkla mörker~

Nu är jag så vansinnigt less på det här vädret! Hatar verkligen mörkret, dysterheten, fuktigheten, som omringar mig dygnet runt!

Vaknar till mörker, jobbar, åker hem i mörker, mörkt mörkare mörkast!

Nu får det gärna komma snö. Det behöver inte ens vara mängder, bara så man slipper leva i evigt mörker.. Dessutom sovit som en jäkla kratta inatt, så att jobba var mindre roligt idag.. Eller roligt där är det jue, men tungt när man har brist på sömn.

Min tå gör fortfarande skit ont. Att bryta en tå är inte alls skönt, det vet jag nu iaf.. Fattar inte hur en pytteliten tå kan göra så ont, och samtidigt gör man inget åt en bruten lilltå. Det är inte värdigt när det gör så svinigt ont.

Men nu har det gått iaf 3 veckor, nu borde det snart vara över tycker jag.

Den 27/1 har jag bokad tid för att dra ut min trasiga tand i underkäken. Äntligen ska den bort. Sen hoppas jag att kunna tugga på den sidan av käften igen.

Nu ska jag läsa och sen sova HELA natten hoppas jag..

Kram och God fortsättning på Er alla!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s