~Bara jag~, ~Familjen~, ~Härligt~, ~Helt Galet~, ~Hysteriskt~, ~Känslan idag~

Allting känns så mäktigt~

Truddilutten från LEGO-filmen fortsätter mala och gå på repeat i min hjärna!

Nu jäklar händer det grejor!!! Helt otroligt mycket på en och samma gång! Känslorna är utanpå kroppen, huvudet fullt av glädje, skräck, spänning & vånda… Hur kan det ens kännas så här mycket på EN OCH SAMMA GÅNG???

Är det ens möjligt??

I förrgår låg jag i fem timmar på SÖS gyn akut. Störtblödning, såg ut som någon blivit mördad här hemma hos oss.. Men så var det inte.. Jag gjorde en medicinska abort 4 april.. Tydligen gick det inte som det skulle, eftersom jag blödde så mycket att man kunde tro att något brustit inuti mig. Det var blod ÖVERALLT och det bara forsade fram..

Nu har jag fått rätt hjälp och återbesök till SÖS så nu kommer allt bli ”normalt” på den biten.. Ska sätta in spiralen vid återbesöket oxå.

Sen, imorgon får jag ÄNTLIGEN mitt diplom, mitt intyg och brosch som intygar att jag är Legitemerad undersköterska!! De ni, det är mäktigt!! Lilla jag har en yrkesutbildning!! Wow!!!

Och tror ni att alla nyheter är över där???

Jo, jag & Sara och min mamma drar till London på måndag till torsdag! Så kul och spännande!

Sen i månadsskiftet maj-juni blir jag med egen bil!! Jag ska få min mammas Volvo s80. Sliten, men så skön att köra och jag bara längtar till egen bil!! Längtat i flera år! Glad att min första egna bil blir en volvo! Dessutom i snyggaste Volvo-rödmetallic färg!! Jippie!!! Underlättar nu när jag ska söka jobb på olika sjukhus och ta mig till intervjuer osv!

Tror ni det är klart med nyheter nu så???

Nope, inte på långa vägar, men resten får ni vänta med.. Kan ju inte chocka er med allt på en gång! 🤫

Måste själv börja ta in och bearbeta allt.. Sånt tar sin tid, men jag återkommer…inom kort!

Puss på Er♥️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s