~Bara jag~, ~Känslan idag~

Ojojoj~

Nu ni!! Nu jäklar ska jag skryta stort!!

I onsdags tog jag MIN student!! Tillsammans med ett helt otroligt häftigt gäng klasskompisar! Vi har alla kämpat, och jag hoppas få behålla kontakten med dessa underbara undersköterskor!

Här på bild har ni min kumpan Anita! Vi träffades första gången den 8 januari på Consensum i Liljeholmen! Dag 2 klickade vi och så otroligt tacksam för det och släpper dig aldrig!!

I höstas bör jag skola till Campus Åsö i Skanstull. Bästa valet jag gjort, mycket tack vare Anita! Här gick vi strö-kurser innan vi i januari 2019 hamnade med andra som var på C-delen i Vård & omsorgsutbildningen! Nu fick vi en klass att följas åt med! Jippie!!!

Här har ni några, eller de viktigaste från klassen med nyutexaminerade undersköterskor!! Vi hade så roligt med mat, mingel, dricka, frågesport och tal från en av våra lärare!

Nu till mitt skryt-

En gång stod du och de dina mitt emot mig och påtalade hur jävlig min framtid skulle bli.. Jag som var född till en horunge hade ingen framtid.. Du skulle minsann se till att mina vänner vände mig ryggen, du var riktigt tydlig när du pratade med andra, både vuxna och barn, med hur dum, oduglig, värdelös, en knarkarunge utan framtid.. Jag undrar, hur tänkte du då? Du som skulle bli min trygga plats i en kaosartad uppväxt gjorde allt, precis ALLT, för att trycka ner mig, få andra att vända sin rygg mot mig, förneka barn att leka med mig, som om jag kunde smitta någon med mitt oskyldiga skratt och mitt kontaktsökande. Du har sedan dag ett gjort allt för att plocka isär mig som människa, men min kärlek till MIN familj har varit så mycket starkare än ditt hat. Jag möter människor med ett leende! Du har inte lyckats.. Du har varit och är en vidrig person.. Men vet Du??? Jag har kommit så mycket längre i mitt liv än vad du någonsin kommer att komma. Du är en bitter människa och karma kommer (& har) bitit dig i arslet många gånger! Jag vann!!

Med vänlig hälsning,

Johanna ”underbar usk” Divan Söderberg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s