~Bara jag~, ~Hysteriskt~, ~Känslan idag~, ~Tråkigheter~

M@rdröm~

Hur mycket kan drabba en Familj på EN och samma gång?? Finns det inga rättvisor när det gäller fördelningen av sjukdomar och åkommor?

Jag ”ber” till det JAG tror på, att den här mardrömmen ska vara över och att Mampap snart är på bättringsvägen!! Att De båda i sommar kan gå på en picknick och njuta av grönska och fågelkvitter, åka till sin dotter och dotterdotter och fika, äta goda luncher i sommarsolen, krama om sina söner och bara må bra! Jag vill att det ska vara så! Allt annat är bara orättvist!

Är livrädd för hur min bästis ska kunna ta några andra besked än att allt går bra! Inget annat är ens ett drägligt alternativ.

Livet… och…. Döden.. Hatar det faktum att man inte vet vad som sker efter att en kropp dött. Det finns inget att ta på, ingen forskning som visar vad som händer ”sen”.. Vi vet att man föds, vi vet att man sedan lever, men ingen vet vad som kommer sen. Därför som döden är så skrämmande oxå..

Jag tror ändå att något finns kvar.. Att man efter döden är en energi, ande, ja något som kan hålla koll på sina anhöriga, göra små bus för att påkalla uppmärksamheten, på något sätt visa med känsla att man finns ”kvar”.. Jag tror så! Sen får alla tro vad de vill såklart, men att tro som jag gör döden mindre läskig och skrämmande.

Jag avskyr maktlösheten när jag egentligen vill göra allt jag kan för att hjälpa dom alla. Vill lyfta upp, lätta bördor, ta deras sorg och oro, lugna och krama om, trösta, sitta bredvid, hålla en hand, ta emot ilskna utbrott.. Men hela tiden finnas där.. Nära.. Jag lider inombords med henne.. Vill gråta med henne.. Vill säga att allt blir bra.. Allt Blir Bra!

Imorgon skola och sen tänker jag åka o möta upp henne.. Hälsa på med henne.

Puss kram

Glöm aldrig bort hur skört ett liv är.. Det kan vara för evigt, eller slockna på någon sekund.. Gör alltid allt varje dag du vaknar, njut av livet, älska med hela din kropp, ångra ingenting… Rätt som det är kan det vara försent… Det finns ingen reklamation på livet, du kan inte göra om! Kasta inte bort ditt liv på någon som inte är värd din tid, du vill inte på slutet ångra ditt liv.. Ta hand om dig! Ta hand om de du älskar! Låt dom veta.. Låt dom alltid veta.. ♥️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s