~Känslan idag~

Mallgroda~

Går fortfarande runt som på moln, känns som om jag vuxit en bit och ruggen känns stark! Hela jag känns stark! Att en liten siffra kan stärka tron på mig själv!

Min största motgång när det gäller mig själv är att jag stressar upp mig och får som blackout! Idag hade vi ett oförberett test inför stora skrivningen i medicin 2 och jag fick totalt stopp i hjärnan när jag skulle svara på något så simpelt som *Vad händer vid hjärtinfarkt? Behandling?* Jag menar… vafan, min bästa kompis pappa är på sjukhus för att göra en By-pass och jag vet ju allt kring detta, men Nej, fick bara stopp i huvudet! När jag sedan tänker efter och får tid att tänka efter, koppla sammanhanget då kan jag ju detta!!!! Blir så sjukt irriterad på mig själv!

Så hela resvägen hem var jag sur! När jag gick från tunnelbanan var jag sur! När jag kom in hemma vart jag ännu surare och blev tvungen att kasta massa sopor, skälla högt på typ väggen, avreagera mig fysiskt på skräpet. Allt för att jag stressar upp mig själv!

Nu är den absolut SISTA INLÄMNINGEN klar i Medicin 2 kursen! Japp, inlämnad till läraren och Urkund och nu väntar jag på återkoppling! Inom mig bara skriker jag av förhoppningen att ”tänk om jag får full pott även här??” Alltså tänk om!!!!

Nu ska jag resterande dagar av veckan plugga medicin 2 varje dag! Jag ska sätta provet till max och jag ska lära mig allt om respiratorisk alkalos/acidos och metabolisk alkalos/acidos, hjärtat, hålvener, celler, langialiska cellöar, vävnader, melanin och dermis, hypothalamus, hypofys, hormoner, pancreas, lever, sköldkörtel, njurar , neuron, nerver, dendriter osv osv osv!!!!!

Japp! Snart dags för SISTA kursen innan examen!

Hur coolt???

Puss puss

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s