adhd, ~Bara jag~, ~Familjen~, ~Härligt~

Usch~

Vad sent det blev idag.. Fick äntligen tid för att fixa mina naglar! Som jag längtat! Och fina blev dom! Dock går dom i rosa och det är inte riktigt min färg. Men kände att mörkblått inte passade till sommaren. Får se hur länge jag står ut. Kanske får tid inom kort att fila om och lägga blått ändå 😂

Vi har Saras kompis Jossan här på landet med oss.. Så himla ödmjuk o go tjej. Vi har haft super kul allihop idag. Åkte till favoritbadet och badade och hade picknick. Så härligt! Och Max som förut var livrädd för att åka båt älskar att åka nu! Tjatar nästan om att få åka 🤗
Imorgon em åker vi hem. På måndag ska Sara o jag på dagskryssning med Bettan & Felicia. Ska åka Vikings nyaste båt Grace, den ser väldigt fin ut på bilderna så det ska faktiskt bli roligt. Och dagskryssning kostar ju typ ingenting! Resan är hur billig som helst, och man behöver ju inte nån hytt när man åker och sen är det typ lunch som kostar. Lite mini-semester med vänner, alltid lika uppskattat & spännande.

Nästa vecka har jag lyckats fixa så jag får låna bil och släp så jag kan hämta mitt traktordäck. Sen börjar ju naturligtvis det jobbiga, såga, gräva, köpa plast och samla sten.. Men det ska bli kul iaf :). Att få se om det blir något!

Visst är det kul med alla olika text strl man nu kan ha på bloggen?? 😂😂 Vet att jag e skitjobbig, men det skiter jag i!! Jag har iaf roligt!!

Ska se nu om mobilen samarbetar och jag kan få ut lite bilder från vår picknick dag 🙂

Hmmm.. Fortare än vanligt gick det, men alla laddades ju inte upp! SKITPÅREJ WordPress 👎🏼

Nu känner jag av immon, dags att sova. Glömde ta mitt melatonin och propavan, så fick bli en nödlösning med imovane idag.. Ikväll… Nä.. INATT!

GodNatt!!!!

Puss Kram

Lämna en kommentar