~Bara jag~, ~Familjen~, ~Hysteriskt~, ~Känslan idag~

Hemma igen~

Vi åkte till Gnesta i fredags! Var dit bjudna på kalas för Simon som fyller 9 år 25/1 & Ellie som blev 3 år den 28/12-16. 

Så mysigt att träffa Kåka! Och barnen såklart! Men jag har börjat inse hur mycket , jag på riktigt, tycker om henne! Alltså jag har tyckt mycket om henne länge, men nu inser jag att jag är förälskad! Hur ska jag förklara det??

Just kidding, jag uppskattar hennes vänskap, jag behöver hennes råd, jag vill vara hennes vän, och jag otroligt glad och tacksam för att få vara en del av hennes liv! Och det är min mans lillasyster! Vem kunde ha trott det när jag träffade R? Hans lillasyster var då inget fan av mig 😝

Vi åkte hem vid 18 tiden, hade lovat Sara en natt då hon har läxor att göra och behöver studiero och har sitt material här hemma, jag hade ju gärna stannat kvar, men kände att Kåka behövde lite lugn efter en stressig kalas-dag


Sigge har varit jätte knepig idag. Han drack en flaska vid 8 på morgonen, sen sov han några kortare stunder under dagen, men vägrade äta, så första riktiga flaskan han drack igen var vid 21 ikväll. Kanske var det för mycket ståhej runt omkring(?), jag tycker dock att han är väldigt tålig när det gäller ljud osv, det är ju aldrig tyst i en småbarnsfamilj. Men idag har han varit väldigt kinkig. Vet inte om han redan håller på att få tänder, han dreglar, biter på fingrarna och kinkar.. 


Vi köpte mat från MAX på vägen hem, riktigt gott, det var väldigt länge sen. Efter det kollade vi på ”The Remeins” (alltså kan inte stava, men Kvarlevorna på engelska) Den var så sjukt dålig! Jag har nu slösat bort 1,5 timma till av mitt liv på en värdelös film! Varför görs det inte bra skräck längre?? Däremot kan jag rekommendera NERV, såg den igår med Kåka & alla barn, den var faktiskt riktigt bra! Lite spännande, påminde om The Game..

Efter världens sämsta film blev det en till, nämligen ”Bad Moms” med Mila Kunis i huvudrollen. Den var bra! Rolig, många skratt blev det, och hög igenkänningsfaktor för min del som mamma.. Hur det kan vara i en familj & i samhället då man som mamma alltid ska prestera på topp, gymma, vara skit snygg, glad, hålla ihop familjen osv. Den var väldigt bra! Rekommenderas! 

Nu sover som vanligt alla i min familj. Bara jag vaken, har fixat flaskor, burit in barn, plockat av vardagsrumsbordet, fixat & trixat och nu först fick jag gå i lägga mig! 

Så nu ska jag bara upp o kissa igen, det var inge vidare att dricka massa citrondryck innan jag gick o la mig. Inte 2 stora te heller.. 

Jo, jag har gått o blivit med Polaroid kamera! Inte hunnit testa den ännu, köpte den i fredags av Lisa! Längtar efter att testa den o se vad den kan göra ❣️

Godnatt! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s