~Bara jag~, ~En snabbis~, ~Familjen~, ~Helt Galet~, ~Hysteriskt~, ~Känslan idag~

FREDAG den 13onde kan slänga sig i väggen~

För prova att överleva onsdagen den 18onde!! Fy fan rent ut sagt vilken helvetes dag det var igår!

Det började med en chock som ganska fort gick över till ilska och besvikelse! Jag avskyr att man tar något utan att fråga.. Vill inte gå in på mer detaljer kring det här nu, men så började magvärk & stress utöver det vanliga!

Sen ringer Sara kl 15 och säger att tunnelbanan inte går pga växelfel någonstans mellan Liljeholmen och Zinkensdamm. Men det är lugnt säger jag till henne, för R är på väg hem från stan och ska hämta bilen och kan då åka o plocka upp er. Sara och hennes kompis då.. Sen klickar det till i mitt huvud, att vänta nu, om inte hon kan ta sig hem från Liljeholmen med tunnelbanan, hur ska då R komma hem som var inne i stan??? Ebba ligger och sover, bara väcka henne och klä på henne & Sigge, ringer Sara och säger att jag kommer och att hon och Isa ska ställa sig på torget och vänta in mig, pratade med R oxå och han skulle kolla upp någon buss att ta sig hem med. 

Stressar ner i bilen & iväg till Liljeholmen. Upptäcker att jag glömt mobilen hemma. I Liljeholmen är det kaos! Bilar överallt och inte en enda lucka att parkera på. Sara syns inte till. Kan inte parkera någonstans, för dels fanns det ingen plats & jag kan inte bära Sigge i bilstolen, det är för tungt. Och lämna dom i bilen gör jag inte. Så jag kör in på torget! Självklart rullar piketen in strax efter jag stannat vid tunnelbane ingången och letar febrilt efter tjejerna! Syns ingenstans. Paniken börjar komma och svetten rinner. Hoppar in i bilen och kör runt torget mot ”utfarten”, stannar igen och letar efter tjejerna. Då kommer en polis fram till mig..”Hej! Har du körkort?” Lämnar över det och med paniken i kroppen försöker jag få fram att jag inte hittar min dotter och att jag glömt mobilen hemma och att det är fel på tunnelbanan.. ”Du körde på torget, det är olagligt, såg du inte skyltarna och det blir böter för det. Vems är bilen?” Min mans.. ”Det är körförbud på bilen, skatten obetald. Det är oxå böter samt att du inte får köra fordonet”

Ungefär precis där dog jag litegrann! Vadå körförbud? Jag fattade ingenting.. Kände mig som världens största kålsupare som inte visste att jag körde en bil med körförbud, men jag svär, jag visste inte..!

Tårarna börjar rinna.. Jag säger att jag vet att man inte får köra på torget, jag vet det, men fick panik när jag inte hittar min dotter, och kan inte lämna mina småbarn i bilen och gå o leta.. Han tittar på mig.. Mina tårar bara rinner.. Frågar om jag kan få låna hans telefon och ringa Sara, det fick jag. Får tag på henne, hon och Isa är inne i gallerian, jag säger åt henne att rappa på. Polisen, denna otroligt snälla människa, säger att jag slipper böter och vad jag gör med bilen ser han inte.. Jag tackar! Tårarna rinner..

Ser Sara & Isa komma, jag vrålar så det hörs över hela Liljeholmen, Har jag sagt en mötesplats är det DÄR du ska vara & säger jag åt dig att skynda dig ska du springa som om det brinner i arslet på dig!!! In i bilen NU!!!

Stressar sen vidare och hämtar Max & Noel från skola & dagis.

Kommer hem ungefär samtidigt som R. Mara Sigge & byta blöja sen iväg till City Gross för att handla. Kör med självscanningen och när vi handlat klart kommer jag på att mitt kort ligger hemma!! Men kommer på den briljanta idéen att swisha Sara så får hon betala. Gör det, men hennes kort är ett ungdomsabonnemang med uttagsgräns på 1000 kr i veckan. Hade handlat för 1774:-.. Fan helvetes jävla skit!! Robert åker hem för att hämta kortet, kvar står jag med 5 barn vid betalningen vid självscanningskassan. Med matvaror för 1774:- bredvid mig! Runt omkring går folk hem med sina varor.. Där sitter jag med Max & Ebba som var som två speedade duracell kaniner på golvet, dom fastnade i ”grind/dörrarna” så larmet gick i dom, dom lekte typ sönder en sån för liten karusell man stoppar en 10 i så rör den på sig, dom var under och överallt! Noel skämdes och visste inte vart han skulle ta vägen o Sara suckade.. Sigge blev såklart hungrig så fram med flaskan och mata bebis…mitt i sjäkvscannnngs-kassan och massor av folk som undra vad jag hade för circus på gång.. Underbart kände jag.. 

Sen hände inget mer igår, tack o lov, men var så satans trött på kvällen så jag somnade sittandes i soffan med Sigge i knäet redan kl 21. Riktigt trött!

Idag lyckades jag med att få en chili con carne att smaka skit… 

Tack och Hej från Mej ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s