~Bara jag~, ~Men USCH~

Var det såhär?~

Snacka om att jag glömt hur det var när man fick mens.. Har fått tillbaka mensen efter Sigge, det här är andra omgången och fy helvete vilken mensvärk jag har! Och blöder!! Någe helt sjukt mycket och det är så vidrigt! Så här mycket vet jag att jag inte blödde i tonåren. Hade en liten och kort mens, men ja, värk hade jag.. Men det känns skitlöjligt att sitte med värsta stora blödningen och mensvärk när man är 35 år. Borde minska med åren tycker jag, inte öka! 

Det värsta är att röra på sig.. Så fort jag går eller reser mig så bara forsar det.. Hur kul är det? Vara helt stillasittande är för mig omöjligt, men nu måste jag 2-3 dagar varje månad vackert försöka att sitta ner så mycket det går, annars kommer syndafloden och blodar ner hela lägenheten. Längtar tills Sigge är 4 månader, då ska jag ringa gyn och boka tid för cellprover och sätta in en hormonspiral. Så slipper jag det här vidriga menshelvetet sen. 

Gnäll och gnäll, men är man en äkta PMS-kossa som jag är just nu så är det bara att hålla till godo eller gå och läsa en annan blogg. Jag är inte alls trevlig under ”den tiden i månaden” och kommer aldrig att bli!

Hej hopp mens…..kopp!!

Nä har ingen, men borde kanske prova!!! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s