~Familjen~, ~Förståelse~, ~Härligt~, ~Helt Galet~, ~Hysteriskt~, ~Känslan idag~, ~Men USCH~

Äntligen!!!!~

Hur typiskt vore det inte, såhär 3 dafar innan avfärd, att bli riktigt RIKTIGT förkyld? Vad är oddsen för det lixom…? Typ noll trodde jag..

Imorse vaknade jag med ont i bihålor, ont i huvud och kropp, nåt monster av slem som bor i min hals & såklart ont i halsen. Febern har nog kommit och gått under dagen.. Blir gråtfärdig! Inte nog med att jag redan HAR panikångest, och tycker det ska bli svårt att bara boarda planet, en förkylning på det och jag kommer definitivt få en jävla panikattack innan planet hinner lyfta… Bara tanken ger mig panik.. Den här förkylningen måste vara borta på fredag! Den måste det! Ni som har möjlighet att be, läsa ramsor, välsigna osv, kan Ni snälla hjälpa mig att bli frisk?? Snälla!! 

Vi kom iväg, trots feber och snor, till Liljeholmen för att växla pengar på Forex. Nu har vi 10000 i euro med oss som fickpengar. R var även ner på Apoteket och fixade Noels läkemedelsintyg så det är oxå klart. Stödstrumpor till mig och solskyddsfaktor är kvar. 

Jag har, på tal om inget, fått bröstmjölk i mitt vänstra bröst! Nu känns det som att vi närmar oss nedkomst av baby5 ❤️

Så mitt i all panik kring snorpapper, sjuka barn och mamma, har vi ända på något mirakulöst sett fixar en ny SOFFA!! Ny för oss, beg hos morgon annan. Känns det som ett väldigt välbehövligt byte för oss. Vår soffa vi hade var 6 år, har används flitigt av oss, familjen innan hade haft den ungefär lika länge..  Så några år i flitigt användande.. 


Så nu blev det väldigt beige här hemma, men nu kan vi byta ut gardiner & satsa mer på färger vi gillar, på kuddar, plädar osv. Blir nig bra det här! Ett tag iaf! 

Attiatti och puss

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s