~Dagligt~, ~Känslan idag~

Nedräkning~

Vädret ute är just nu helt perfekt tycker jag! Det passar så himla bra med rejält med regn, blåst och tråk när man vet att på lördag kliver jag av planet i Palma och där är det sol och varmt! Imorgon måste jag ner på Apoteket & fixa intyg för Noels läkemedel. 

Idag var vi på City Gross och handlade så vi har middagar till den här veckan, idag blev det lasange, och köpte då även blöjor och ersättning till resan, nya dinappar till flaskor, tandborste och duschcreme. Gick förbi Apoteket som ligger bredvid, plockade ut imovane, propavan & levaxin, köpte en aloe vera After sun så nu är läkemedel, barnens ersättning och sånt fixat. Det som egentligen är viktigast. Ja, kläder och ombyte känns såklart väldigt nödvändigt, vi ska tvätta på torsdag och efter det kan jag packa åt Noel och kolla igenom Saras kläder. Efteråt gled vi förbi mamma på jobbet och lämnade över överkastet jag köpte till henne. 

Nu ikväll fixade jag till mina naglar, kör väldigt neutralt just nu, ”halvlånga”, min egen nagel & mandelformade. Så inget glitter! Ingen dekoration! Ingen fransk manikyr. Väldigt ovanligt för att vara jag, men haft såhär mina 3 sista påfyllningar, trivs väldigt bra med det. Har roligt med nagellack på om jag vill spejsa till dom 🤗

Jaha.. Nähä… Finns inget mer direkt att skriva om.. Ta hand om dig!!

Puss

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s