~En snabbis~, ~Känslan idag~

Shot pomfritt~

Att ha en make, som blir riktigt sjuk endast 1-3 gånger per år, är inget att rekommendera!!! Han är så jäkla sjuk att han inte kan göra någonting! Inte hålla Ebba, inte byta en blöja, inte gå ut med hunden, inte hjälpa till med ett endaste skit… Jag vet då inte hur det känns att vara så sjuk, för jag har aldrig tid med det. Oavsett om jag spyr och skiter ner mig, har 40 graders feber och hostar upp lungorna måste tvätten ändå fixas, diskmaskin fyllas och tömmas, hunden rastas, minstingarna hållas torra och mätta osv. Inte fan är han hemma om jag är sjuk?!? Tur i oturen att han har semester så han kan ligga här och gnälla och ha sig.. Nu låter jag säkert super elak, för han är faktiskt väldigt förkyld och har feber och hemsk hosta, men det här att bara släppa allt ansvar?? Hur lyckas man med det??

Idag har tvättmaskinen gått varm, golven dammsugits och skurats, hunden rastats av mig och Sara, tvätt vikts och lagts in i skåp. Det har plockats från o till hela dagen! Noel var så jättebäst idag och städade och dammsög, skurade i hans och Saras rum! Så stolt över att han ändå gör sådana saker :). 

Ebba somnade relativt tidigt idag, redan vid 21.30 somnade hon in för natten. Max somnade vid 23 (inte okej alls) och då fick jag Egentid!!! I mitt hem!! Gissa vad jag gjorde????

  • •Gick och Bajsa
  • •Ut och mötte upp Sara
  • •Tog en dusch
  • •och fick äntligen tid till min virkning!!

Allt det hann jag med på mindre än en timme! Sen har jag virkat nu i nästan 2,5 timme! Filten blir så gott som klar imorgon!!! Har 9 varv kvar av våfflor sen ska jag virka en sjysst kant! Funderar på halvstolpar eller vanliga stolpar. Men även på att göra krabbvirkning… Inte riktigt bestämt mig, kanske kombinerar jag två utav dom 😏   

En bilde med blixt⬆️ och en bild utan blixt⬇️

 Känner mig sjukt nöjd såhär långt!! 

Imorgon ska jag iväg med barnen och köpa skor inför skolstarten. Även ett nytt par till mig själv :). Måste förbi City Gross oxå, köpa blöjor, ersättning och mat såklart! Kommer bli fullt ös imorgon, jämfört med de dagar som nyligen passerat.. Eller, jag har haft fullt upp, så imorgon blir typ som semester kanske.. 

Onsdag= skolstart!!! Noel längtar!! Inte Sara 😂 Noel tycker det ska bli skönt att äntligen få rutiner och lugn i vardagen. Sara vill inte alls gå upp tidigt, men hon längtar till att få vara i ljushallen! 

Sara & jag bråkade nu på kvällen. Jag, killarna och Ebba tog en promis med hunden. Mötte Sara och några kompisar, hade tidigare på kvällen sagt till henne att hon inte ens behöver fråga om att få sova borta eller komma hem senare än klockan 21… Det första hon frågar är om hon får sova borta.. Ja, sen blev det tjafs mellan oss, jag sur och hon surare! När jag kommer hem får jag massa mess från henne om att hon skäms, ber om ursäkt, vill krama mig osv. Sen ringer hon o vi pratar, jag godkänner ändå att hon får sova borta… Till svar får jag ”jag har inte förtjänat det”…. Tro mig, blev sjukt glad och stolt över att hon nu kan själv inse att hon faktiskt kan ha fel och gå för långt! Det är häftigt att se sina barn bli tonåringar!!

Ändå, fast jag typ mega-gnällt i det här inlägget, så är jag sjukt lycklig över att ha min stora lilla familj!! Den är förjävlig!!!….och helt underbar!!

Tack för titten! 

Puss och gnuss// Divan Joso

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s