~Känslan idag~

Kommit hem till kaoset~

Så fort vi kom hem i fredags kom ångesten krypande.. Det stack i kroppen, svettningar, klump i halsen osv. Jag hatar vårt hem!!! Jag gör verkligen det.. Jag pallar inte längre med att bo såhär. Det har blivit för mycket för mig.. Jag kan gå en hel dag och städa.. Men det syns inte! Överallt är det saker, och ungar, trångt och saker överallt.. Sara är nästan aldrig hemma, hon pallar inte heller.. 12 år och dela rum med brorsan, jag förstår henne.. Men det är hemskt jobbigt att min förstfödde inte kan eller vill vara hemma för att hon inte har eget rum. Känns som om det är mitt fel. Allt lägger jag på mina axlar, allt får jag bära, och jag gör allt för att inte barnen ska behöva bära nåt på sina axlar..

Å igår var jag med en granne på akuten, hon blev biten av en hund i handen. 4 jack blev det, inget allvarligt dock. Men en stelkramp måste hon nog ta! 

Idag har jag som vanligt försökt att städa och plocka. Hjälper ju inte, men ändå.. 

Jo, blev väckt på ett så brutalt läskigt sätt idag. Innan kl 9.45 nångång vaknar jag med ett ryck av att Ebba vrålar till. Sätter mig upp och hittar inte Ebba! Hör henne skrika men hon ligger ej i spjälsängen.. Ser då hur hon sitter/halvligger under sin spjälsäng!!!! Ungen har legat och sparkat och lyckats åla sig ner i fotänden, där det finns som ett mellanrum mellan hennes och vår säng.. Jag skriker på R som kommer in och lyfter sängen så jag får upp min bebis! Hon skrek när hon gled ner, sen sa hon inte ett ljud.. Lilla Snufflan min!!

Och R är super-dunder-tokmycket förkyld! Fattar inte vad han åkt på… På 3 dygn har han inte ätit. Nu idag har han dock fått i sig blåbärssoppa. Sen gjorde jag, utav blåbären vi plockade i skogen i lördags, en hemmagjord blåbärssoppa. La blåbär och is i blendern, blev väldigt gott, och den drack han och fick behålla. Han är alltså inte magsjuk, han har åkt på typ influensan. Helt sjukt sjuk är han iaf. Så just nu gör jag precis allt här hemma.. Lagar mat, är domare, lektant, mamma, hundrastare, handlar,går ut med vovven, byta blöjor osv. Kan lova att jag är riktigt slut…. Men som de säger, ”när en kille är riktigt förkyld’… Ligger nåt i det uttrycket…

Oj då.. Somnar med telefon i handen…

Dags att sova tror jag..

Puss 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s