~En snabbis~, ~Känslan idag~

Vilken dag~

Alltså idag har jag sprungit typ ett maraton! Det känns så! Imorgon (dag) börjar skolan igen för mina barn! Inför skolstart är det alltid massor att göra.. Nya skor måste köpas, kyl och frys fyllas på, frukt inhandlas och bla bla bla.. 

R är fortfarande sjuk.. Imorse gick han äntligen till vårdcentralen. Han fick antibiotika (amimox) för luftrören, sänkan var hög, astma mediciner som bricanyl och pulmicort, hostmedicin. Och jag har sagt till honom att gå till läkarn i typ 3 dagar, men neeeej han ska bara dra ut på det in i det sista… 

Iaf, som sagt, idag var det fullspäckat schema! R åkte iaf med, hann åka till västertorp och lämna in Saras iPhone på KRASCH. Spräckt display skulle bytas. Efter det åkte vi till Rusta i kungens kurva. Köpte hem skurmedel, diskmedel, sköljmedel och massa ljuvligt garn, både Polly och Helen blev det. När vi var klara där, ville R hem. Han satt kvar Oviken medans jag och Sara, Smarre gick in, men det blev för mycket för honom. Så det var bara att åka hem med honom igen. Släppa av honom, hund och garn, tillbaka till kungens kurva och Skopunkten. Sara fick 2 par, Noel 2 par och Max 1 par, jag 2 par. En sak till avprickad på listan. Över till City Gross, ut med alla 4a ungar och vagn och in för att handla. Väl därinne gick Sara helt bananas så till och med Noel frågade om jag var säker på att inte Sara ”oxå har Adhd”… Ärligt talat… Jag började faktiskt undra…. Efter att ha fått in vagn och 4a barn i bilen och 5 proppfulla matkassar blev det till att glida iväg till McDonalds för middag. Bara orkade inte laga mat idag. Riktigt trevligt hade jag och barnen. Därifrån åkte vi tillbaka till Västertorp och hämtade Tuttans mobil. Hel och fin igen var den! Jag 648:- fattigare 😟

Väl hemma kom faktiskt R ner och mötte upp på gatan, tog upp matkassarna.. Jag fick såklart packa in allting! 

Vid 19 tiden åkte jag och små grabbarna iväg till M-höjden och hämtade en Trofast möbel jag hittat på Blocket. Hem med den och fixa ner Smarres megablocks i en av lådorna. Han blev så nöjd med den :). 

Sen var det kväller… Nä, just, emellan allt det här har jag hunnit med attcrasta Ziri oxå. 

Jag lovar dig, det har varit den fartfylldaste dagen någonsin!!! Fram o tillbaka, lyfta ut ur bilen o in i bilen, in här, in där, och sen börjar allt bara om igen.. 

När jag väl fick sätta mig, vid 23, då kände jag mig kokt. Helt slut! Tom inombords. Det är så satans mycket att fixa inför skolstart!!!

Men det har ändå varit hur mysigt som helst, bara jag och barnen..

Inga bilder idag, nu ska jag sova!

Puss🙏🏻

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s