~Bara jag~

Arg & Förbannad~

Mitt tålamod är på botten just nu. Hela den här veckan har varit ett världskrig mellan mig och lilla S. Han är så i trotsåldern och totalt uppe i det blå konstant. Hans attityd är i botten, lyssnar inte på något.. Fy vad osams vi varit. Nu vägrade han gå och lägga sig och får tag på en stålgalje som han drar längst med elementet. Fram o tillbaka. Provokativt. Vägrar sluta. Skrattar mig rakt upp i ansiktet. Jag blev så jävla arg!

Jag hatar mig själv när jag gapar och skriker. Jag avskyr den delen av att vara mamma. Och tro mig, jag försöker med lågaffektivt bemötande, mutor, hot, konsekvenser mm, inget hjälper!!

Idag har ytterligare varit en dag i städandet. Fast på förmiddagen åkte jag runt o samla in lite nya fynd, som nya tavlor, ny taklampa, ny/beg dammsugare och ett sideboard. Älskar saker som bortskänkes! Efter det vart det att städa igen. Nu är köket så rent! Toaletterna rena. Vardagsrummet riktigt trevligt!! Tänk att det tagit en vecka nästan att städa upp allting?

Räknade idag att jag kört minst 2 maskiner tvätt varje dag, sen såklart vikt in allting. Gått till grovsoporna 2-3 gånger per dag med kassar med skräp. Och nu först, söndag, känner jag mig nöjd med hur det ser ut här hemma. Och då ska jag åka härifrån om 2 dagar..?!? Men jag har tänkt till den här gången.. Fotat alla rum, för att lämnar han en soptipp efter sig kan jag fota och så kan han själv få se..! Han skulle aldrig acceptera om jag gjorde så. Jag skulle aldrig acceptera mig själv om jag gjorde så mot honom. Jag skulle skämmas!

Igår kväll satte jag mig o pyssla ihop en stol till dockskåpet, ska försöka mig på en fåtölj ikväll. Riktigt roligt men väldigt pillrigt. Vill ju få det att hålla för lek, och då blir det lite mera pyssel och teknik för att det ska bli hållbart.. Men det är fortfarande väldigt uppskattat bland barnen. Längtar tills jag har råd att köpa dockor och mera ”riktig” inredning. Nästa mamma-vecka ska jag fixa golvet i vardagsrummet!!

Nu ska jag senil jag pallar pyssla ihop fåtöljen, eller om jag väljer att glo film med Stora S..

Tack o Hej!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s