~Bara jag~, ~Härligt~, ~Men USCH~

Hallojsan~

Jobbar kväll. Blev en så mycket bättre kväll än vad jag först trodde. Har skrattat, känt att jag gjort en förändring, ställt upp och räckt ut en hand till kollegor som behövt mig, serverat Keldas sparrissoppa till en patient som visst hade egen hemmagjord soppa i patientkylen, vilket jag inte visste.

Men *piip* njöt och pratade om hur fantastiskt denna soppa är, att det är mycket grädde i och att den kokat med vitt vin för den där ”touchen” av vin som gör soppan perfekt. Döm av min förvåning när jag inser att *piip* verkligen tror att den äter SIN HEMKOKTA sparrissoppa men egentligen serveras Keldas Sparrissoppa och bara njuter och skryter om sitt mästerverk…?!

Är det inte otroligt hur psyket kan lura en?

Men men.. Såhär i efterhand är det bara lustigt..

Imorgon är det 2 läkarbesök med 2 av barnen. Så härligt att alltid pricka in lediga dagar eller vara tvungen att byta pass för att kunna besöka sjukhus och mottagningar.

Idag såg Sara en person i Axelsbergs centrum som gick med munskydd! Och Max kommer hem o berättar att TVÅ elever i hans skola går med munskydd I SKOLAN!!! Alltså wtf??

Om man är smittad stannar man väl för fan hemma?!? Om man är orolig för att bli smittad kan man väl oxå vara hemma några extra dagar och inte skicka barn till skolan med MUNSKYDD?!? Tänker jag fel??

Nu har det ju även visats sig att smittorisken är väldigt hög och att man absolut inte behöver ha varit utomlands för att testas positiv för Corona. Jag hoppas på att sjukhus och mottagningar får bli mera generösa för att testa människor med influensasymptom, och inte bara testa de som varit i riskområden. Testa den som vill, testa alla med hög feber, varför snåla in på att testa, det är väl bättre att kunna utesluta helt än att bara låta människor gå runt och eventuellt smitta flera andra.

Ja… Det här är bara början.. Corona kommer skrivas in i historieböckerna och landet Sverige kommer att minnas som det trögaste och segaste och mest förnekande landet i Europa!

Så, nu hoppas jag John Blund vill komma och ligga lite på mig.. Sååå trött, men såååå pigg i hjärnan.

GodNatt på er!

Puss Divan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s