~Hysteriskt~, ~Känslan idag~, ~Men USCH~

Allt handlar om…~

…. corona ….

Ja, hela världen är drabbad av detta elaka och nya virus. Klart som sjutton att allt just nu handlar om Corona. Alla inlägg på Facebook, Instagram, Twitter osv.

Något som dock retar mig någe så otroligt mycket ÄR att De flesta, majoriteten faktiskt, skriver

  • Hostar massa, ska jag stanna hemma från jobbet?
  • Kan man åka till Lekland med barnen?
  • Jag hostar & nyser, ont i kroppen, men det är ”bara” pollenallergi, så visst kan jag gå till mitt jobb inom äldreomsorgen??

Snälla osmarta människor!!!
Här kommer svaret på
ALLA ovanstående frågor:
NEJ! NEJ & NEJ!!!

Hur faaan är människor egentligen funtade?? Är det ingen som förstår vilka riktlinjer som gäller och VARFÖR dessa riktlinjer tagits fram? För att FÖRHINDRA smittspridning! För att skydda de som är i riskgrupper.

Jag är så less på att alla frågar runt på sociala medier hur de ska agera!?

Herremingud, är du förkyld så stanna hemma. Har du ont i ryggen så stanna hemma. Allt är som innan Corona, nu slipper du även karensen. Så oavsett, hade du gått och jobbat för ett år sedan om du var förkyld? Eller med ett ryggskott? Nä, dåså, stanna då gör fan hemma.

Och snälla, så jäkla onödigt att ens tänka på lekland just nu. Gå ut i skogen och bygg en koja med barnen? Ta en promenad med barnen.. Varför ens riskera att bli smittad från en sådan bakteriehärd som ett lekland är?

Sunt förnuft, det kan man komma långt på. Så börja använda hjärnan istället för att fråga andra, helt random människor, om du ska gå och jobba trots förkylningssymptom eller åka och leka i en bakteriehärd och verkligen utsätta både sig själv och sina barn och alla runt omkring i er närmiljö för smitta.

Jösses alltså…

Tack för mig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s