~Bara jag~, ~Härligt~

Hos Familjen ”den andre”~

Vi åkte till svägerskan i söndags! Så otroligt underbart att ÄNTLIGEN få krama om mina stora ♥️an. Tog det lugnt, kolla på film på kvällen.

På måndagen var det fullt ös med matförberedelser, sminkningar & hår. Temat för Nyårsafton 2018 var Röda Mattan.

Jag och Sara tänkte direkt på Gala och glamour! Hon gick i en helt otroligt vacker gräddvit klänning & jag höll mig till favoritfärgen mörkblått. Det var skumpa, snittar, mingel, paparazzi, och fantastiskt god mat. Trevligt sällskap oxå, såklart. Lagom med nyårssmällare. Satt uppe till ca 02.30 sen vart det sängen. Fick en skön sovmorgon den 1 januari. Klev upp vid 12. Det var väldigt länge sen som jag sov så länge.

Gårdagen hände inte mycket. Jag lyckades övertala svägerskan att baka en citron/lime cheesecake med mig, men hon lät mig göra för mycket för jag lyckades sabba den totalt. Jag själv fick kväljningar.

Idag har hon gjort en ny och jag hoppas så innerligt att den smakar som den ska och går att äta. Jag har verkligen typ cravings efter cheesecake!

Imorgon tror jag vi ska åka hem till ”storstaden”. Känns ändå skönt att vi inte var hemma i Stockholm inatt, då stormen Alfrida tydligen härjat ganska bra hemma på vår gata. Här ute på ”landet” blåste det riktigt ordentligt men när jag gick ner på undervåningen för att lägga mig så kändes det tryggt att ligga ”under mark”..

Nu är det kväller och snart tillåtet att gå och sova! Härligt!

Puss kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s