~Känslan idag~

Herrejävlar så uttråkad~

Alltså… vara på landet när det töar.. Allt ut är blött eller svinhalt. Jag har ingen jacka, går runt i en adidas kofta.. R älskar landet, alltså nästan sjukligt mycket, jag bara känner ”blahablaha” typ. Det finns absolut INGET att göra! Går inte att åka pulka. Inte bygga snögubbe. De tre små bråkar konstant, de tycker nog oxå det är skittrist här nu. Mina 2 stora är i Gnesta hos svägerskan, och jag saknar dom så mycket. Saknar att prata med dom, ha någon att skoja med. Känner mig allmänt nedstämd och less.

R är ute, sågar, hugger och eldar. Han får göra allt det ensam. För de små vill vara ute typ 10 minuter. Jag hinner alltså klä på dom och gå ut själv för att typ vända och gå in.

Äsch… landet under tö på vintern suger faktiskt. Och när man inte är Alla i familjen SUGER det ännu mer..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s