adhd, ~Bara jag~, ~En snabbis~, ~Familjen~, ~Hysteriskt~, ~Känslan idag~, ~Varför~

Mors dag 2017~

Firade min mamma med blommor som gick i lila! Lia rosor! Super söta tyckte jag! Hon fick även ett kort och en trisslott. Jag tycker att (av min egna erfarenhet och tolkning) jag har först nu när jag blivit äldre lärt mig att verkligen se och uppskatta vad min mamma gör för mig! Så nu är det väldigt viktigt att jag får ge henne uppskattning iaf en dag på året 💜

Mina barn kom med 7 trisslotter till mig! Och kramar & pussar. Älskade fina ungar! Jag är stoltast & lyckligast i världen över att få vara er mamma. 

Vi åkte hem från landet idag. Efter en långhelg där. R & Matte har byggt på nya huset. Jag har suttit ute i stort sett hela dagarna. Bara njutit av sol och värme och glada barn. Mamma kom ut på landet i torsdags kväll, något jag & mina ungar uppskattar väldigt mycket. Tyvärr inte lika uppskattat hos alla. Väldigt tråkigt då stämningen gick att ta på emellanåt. Och mina stora barn känner sig ”undanskuffade” och inte lika välkomna hos sin farmor jämfört med dom barn som kallar henne mormor. Självklart har jag oxå sett och märkt det här, men känner lite att det är ”hon” som gör det här valet att stöta bort sina sonbarn och hon kommer förlora på det i slutänden. Självklart är mina två äldsta väldigt ledsna då hon inte lyssnar på dom när dom försöker prata med henne, eller bara springer och ser efter kusinerna. Men men, jag säger som så hon kommer förlora på det i slutänden. 

Jag känner mer och mer att Ensam är stark och ska nog börja leva efter det mottot. 

Några bilder från landet⏬


En väldigt blandad kompott av bilder. Men så har jag ju i stort sett varit ute hela dagarn suttit i min nya solstol. Barnen har flockats där jag är, både mina och svägerskans kids, och jag tycker det är så roligt med deras umgänge så jag njuter av det. Tråkigt bara att aktivera och underhålla alla barn inte står lika högt i kurs som att duka eller duka av. Jag har fått både den ena och den andra piken under dagarna och i slutänden blir jag förbannad och arg. Att rita med barnen eller ligga och sova på dagarna? Vilket är bäst? Då borde det väl belönas ganska lika, jag aktiverar så hon kan sova. Men allt man får är uppånervända leenden  och utfrysning ur gemenskapen. Lite i stil med mobbning tycker jag. Så nu känner jag mig inte alls speciellt välkommen dit längre. Kanske ska hålla mig borta helt o hållet.. 

Nu måste jag ta och läsa. Och sova!

Puss & godnatt ❤️

2 reaktioner till “Mors dag 2017~”

 1. Vad min mamma gör har inte jag med att göra och kan inte göra något åt.
  Men jag är väldigt tacksam att du tagit mina barn när jag har sovit fast de har sin pappa som kan ta hand om dom. Som jag skrev i messet så den sista tiden har jag inte mått så bra, det är ingen ursäkt för att inte ta hand om sina egna barn, men jag har ingen annan. Själv har jag oxå känt mig lite utanför då alla sätter sig på gräset. Och det är där allt roligt har varit. Jag försökte vara där oxå men jag klarar inte av att sitta där. För mig känns det jobbigt att se min man passa upp för alla förutom sin egen fru bara för att jag sitter på altan men, Jaja så är livet. För mig iallafall.

  1. Jag vet att du inte har något att göra med vad Maud gör, som jag skriver så är det hennes val och hennes förlust. Men vissa pikar som jag får när du gått o vilat och jag har hand om alla barnen, känns inte helt rätt. Men det är inte mot dig jag riktar mina känslor.
   Jag vill oxå vila, tro mig, men jag har inte den möjligheten för INGEN vill passa mina barn om jag går undan.

   Det är tråkigt att du inte kan sitta med, för vi har både parasoll och sol och skugga och så fläktar det mer på gräsmattan än på altan.
   Jag vet inte vad du menar med att din man passar upp på andra, jag tycker inte han passar upp på mig iaf. Och ingen annan heller för den delen.

   Ha det bra!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s