~Familjen~, ~Känslan idag~

Concerta~

Idag tas första tabletten igen! Har längtat faktiskt! Hade BVC idag oxå med Sigge, han fick sin första dos rota vaccin. Fyllde i ett skattningsformulär ang hur jag mår och det fick oroväckande betyg. Så ska på uppföljning igen i januari-februari. Hade en annan BVC-sköterska idag då vår ordinarie är på Nya Zeeland och hälsar på familjen. Men hon var faktiskt helt underbar! Väldigt omtänksam och kändes genuin. 

Sigge är nu 63 cm lång och väger 6,8 kilo. Huvudomfång 40! Helt tiptop kille! 

Kl 15 ska jag på Uppföljning av Noels åtgärdsprogram i hans skola. Ska bli spännande att se vad de säger om att han inte ätit sin concerta på 2 veckor. Men han måste gå upp i vikt. Han är så mager och jag vill att han ska äta upp sig. Sen tycker jag oxå att morgnar och kvällar är pain in the ass men vad ska jag göra?! Han äter ingenting när han tar concertan och det slutar med att han börjar kräkas för att kroppen går ner i svältläge och då missar han skolan pga det. Ett jäkla ”roddande” det här. Känslorna går upp o ner och jag vet inte vad eller hur jag ska göra.. Nu äter iaf jag medicin så kanske det åtminstone blir lite lättare att hantera alla svårigheter här hemma.. 

Så, ha det bra!

Puss 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s