~Familjen~, ~Härligt~

Jeeey~

Idag ska vi åka till svägerskan!!! Årliga julbaket ska ske! Noel hade berättat för sin specialpedagog i skolan att vi skulle ha ”Pepparkakshus-challenge” och hon blev jätte nyfiken och frågade vad det var för nåt. Berättade och hon tyckte det lät väldigt roligt! 

Ja, uppföljningen av Noels åtgärdsprogram var idag, och jag är så lycklig över att Noels pedagoger har fattat det! Dom gör sitt yttersta för honom och det ger verkligen resultat! Och nu kom vi överens om flera punkter som vi ska följa upp i februari. Och hans speciallärare! Wow vilken klippa! Hon ser Noel på ett sett som ingen annan gör, hon ser honom och lyfter honom. Helt underbar människa, hoppas hon aldrig slutar!! Nu har vi dessutom bestämt att Noel bara ska ta medecin 3 dagar i veckan för att det inte ska påverka hans aptit och vikt allt för mycket, och detta förslag kom från skolans sida, och jag blev så lättad att de förstår problemet! Kände mig nästan 10 kilo lättare i sinnet när jag gick därifrån. Och log hela vägen hem! 

Han är världens bästa kille Noel! Om man förstår honom.. Och även jag som mamma till honom har svårt med det ibland, men jag måste oxå ändra på mig.. Men jag tror det kommer bli bra. Nu äter jag min concerta igen och kommer förhoppningsvis ha lättare i min dialog med min son.. Han är verkligen underbar, har humor, temperament och ett hjärta av guld. 

Nu ska jag läsa lite, imorgon ska det packas inför helgen i Gnesta, som jag längtat, så… Sov gott 🖤

Puss

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s