~Familjen~, ~Förundran~, ~Hysteriskt~, ~Känslan idag~, ~Men USCH~

Stackars älskade unge~

Sara hade tid idag för att operera bort en tand i överkäken. Och nu i efterhand önskar jag att Eastman och tandläkaren varit tydligare med hur omfattande operationen skulle vara.. Då skulle jag krävt att hon skulle sövts! 

Det här var nog bland det groteskaste jag sett, och då kan ni tänka hur Sara upplevde det hela.. Dom öppnade halva hennes gom! Hela högersidan på gomen släppte dom från tandraden så den lixom hängde bara där. Tanden plockades inte ut från utsidan heller, utan från insidan. Sara är så otroligt jävla tuff och tapper, hon stod ut med deras grottande, borrande, slitande i över 1 timme. Och det var bara operationstiden. Sen var det bedövning som skulle läggas och det tog ca 30 min och andra förberedelser. Dessutom låg hon helt övertäckt. Jag är otroligt imponerad över att hon klarade av det här, förvånad är jag inte, hon är tuff och har alltid varit, men det här var nog bland det vidrigaste jag sett. Och hade jag vetat mer innan så hade jag aldrig tillåtit det här på henne, inte i vaket tillstånd. Nu hoppas jag så innerligt att hon får läka snabbt och att inga andra åkommor medföljer. Vill poängtera för er som läser här och känner oss att Sara vet INTE hur stor operationen var och vi tycker INTE att hon just nu behöver veta det, så det här med gomen har hon ingen aning om i nuläget, så nämn INGET om det till henne! Tack! 

Hon fick alvedon och Ipren vid 22 och när den kickat in gick hon och la sig. Jag hoppas hon får sova gott inatt. Fy och åter Fy vad jag hatar allt som reumatism kommer med. Alla leder som blir påverkade och som drar med massa följd problem och besvär.. 

Idag, efter typ 11-12-13 veckor av väntan och förseningar kom min nya telefon, iPhone 7 plus. Älskar kameran i den! Skillnad från 6 plus verkligen. Annars är den nog väldigt lik utseendemässigt, men jag har ännu inte riktigt lärt känna den, men hittills nöjd. Ovanligt med en svart telefon igen, det var länge sen. 

Nä, måste läsa lite nu innan det är dags att sova! 

Puss! Godnatt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s