~Familjen~, ~Härligt~, ~Känslan idag~

5 veckor färsk~

Tänk att han nu är 5 veckor! Herregud, snart går han och svär säkert oxå och vill absolut inte kramas med sin pinsamma mamma längre! Ångest!! 

Sigge har börjat hitta sin rutin nu, vet på ett ungefär vad som gäller kring honom. Han är morgontrött, han sover gärna till 10-11 och vill inte gärna bli väckt innan dess. Han somnar superskönt i famnen på dagen, men kvällarna, från typ 20 tiden är det vakentid tycker han.. Då ska han titta på precis allt, bryta ihop en stund var 10 minut, ha nappen, inte ha nappen, ha flaska hela tiden för att sen spy över hela mig, till att sen börja om från början igen. Så håller han på fram till 23 ca, då somnar han först i tio minuter, vaknar, gråter i typ 15 minuter, somnar om osv. Vid 00.00 har hans sovklocka ringt för sista gången, då somnar han in ordentligt. Det här är inte så kul i veckorna, helgen är ok, men inte när trötta jag ska upp vid 6 för att hjälpa Noel med morgonbestyren & sen fixa Max för dagis osv. Får hoppas att han snart kan lära sig somna tidigare på kvällarna. 

Svårt att motstå honom när han är så himla fin⤴️

Idag har det inte varit många knop här hemma. Noel var hos sin klasskompis Eleanor och lekte typ hela dagen, han ska väl till henne imorgon oxå. Sara är hemma och går på smärtstillande. Mysigt att ha henne hemma, det är ganska ovanligt, tråkigt bara att hon ska ha ont. Men iof, idag har hon pysslat! Gjort jättefina pappersstjärnor att hänga i fönstren, ska fota imorgon så får ni se! 

Max är förkyld! Snorar och nyser hela tiden. Nu är han ledig imorgon då vi ska på begravning på fredag, och vanligtvis är han ledig fredagar men vi valde att skifta denna vecka, men får se hur han mår på tisdag, om han är dagis-fräsch eller ej. Bara jag som känner smått panik över att ha alla 3 små hemma samtidigt. I fredags var det sånt röj på Max & Ebba att jag nästan blev tokig. Sen är han ju i en riktigt ret-period och trots-period emellanåt, och det är fasiken inte kul. Samtidigt är det en så kort period i livet dom är små, så vem är jag att klaga? 

Tänk att det redan är Andra Advent! Tiden springer verkligen iväg. I år igen ligger jag efter med julklappsinköpen så jag måste ut i handeln dagarna innan julafton. Nästa år ska jag fan till Ullared  i sept/okt och handla alla klappar där och slippa köer och kaos i julhandeln. Och risken att smittas av typ vinterkräksjuka, Influensor och andra äckliga bakterier ökar ju i julhandeln oxå. Undrar om vi får den traditionella vinterkräksjukan lagom till jul i år igen? Skulle vara så typiskt oss, men en tradition jag gärna slipper!

Ebba har börjat kunna ha tofsar nu! De får inte sitta speciellt länge, men lite längre för varje gång blir det! 

Hoppas hon håller sig frisk nu bara, så hon inte åker på brorsans förkylning. 


Max vill gärna oxå ha tofs! Lite kort hår, men vi gör så gott vi kan. Han blev klippt lite på sidorna idag, så vill han spara ut lite mera upptill och sen kan han ha tofs! 

Ja, det var allt för den här gången! 

”Ta hand om dig själv ibland oxå, Du är livsviktig för någon, och huvudperson i Ditt liv”

Puss, kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s