~Bara jag~, ~En snabbis~, ~Familjen~, ~Härligt~, ~Helt Galet~, ~Känslan idag~

Mvc~

Var och träffade Lotta idag, alltid lika trevligt! 

Magen mäter 37 cm, Hjärtat slog 135 slag/min, mitt blodtryck 👌🏻 som alltid. Hon tog tack o lov inget järnvärde, så jag slapp bli ”uppläxad” för det idag! Nästa tid jag har till henne är den 19/10. Alltså dagen efter Bf. Hon frågade om hon trodde att vi skulle ses då, ”Jahadå det gör vi garanterat” var mitt svar! Varför skulle den här komma tidigare om ingen av de andra gjort det? Blir nog iaf minst 5-6 dagar över… Minst!

I helgen ska vi till Gnesta och kolla på en lägenhet. 120 kvm, öppen spis, men bara 4 rum. Vill gärna se planlösningen och se hur det är planerat och om vi kanske har möjlighet att dela av något rum alt sätta upp en vägg någonstans. Hyran är bra oxå, bara synd att det verkar vara väldigt ont om inomhus garageplatser i Gnesta! Det har vi ju lixom vant oss vid att ha och det är så guld att aldrig behöva SKRAPA rutorna på bilen! Men, det finns fel på allt, hur man än vrider o vänder på det, vi måste kolla för att bilda oss en uppfattning. Kanske är Gnesta vår nya hemort? Hemstad? By? Hmm, vad kallar man det? 

R har bakat så goda bullar idag, han är missnöjd, men jag som älskar mycket kladd i bullarna tyckte de var ljuvliga! Massa smör, vaniljsocker och mandelmassa i. Mumma!! 

Nä, kort blog, är inte så många som läser ändå, men för min del är det grymt skönt att rensa huvudet här innan det ska krocka med kudden.. 

Så, Tingeling alla Gullfisar där ute! Sov gottis!!

Puss Divornas Diva🌺

2 reaktioner till “Mvc~”

  1. Shit det är nära nu.. vad spännande! Beundrar verkligen tålamodet att inte ta reda på könet åxå!

    Vart i Gnesta ligger den? Vet att det finns en del inomhus garage vid postenhuset, (där apoteket finns) men vet ej om d e mkt kö samt om man det är gnesta hem som har det.. men så ni vet iaf!

    Jag är här å läser iaf.. det är min morgonrutin 🙂 ha det fint!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s