~Bara jag~, ~Känslan idag~

13 dagar till bf~

Insåg inte igår att det faktiskt bara är 13 dagar kvar tills baby5 är beräknad. Sen kan den såklart ligga kvar längre, med min otur, eller komma när den är klar! Vilket dom ju oftast gör.. Alltså kommer när de är klara


Idag var Nina här, R’s kusin, och hjälpte mig slinga min hemska utväxt. Hon gjorde folieslinger och resultatet blev så bra! Riktigt nöjd! 


Man är ju så jäkla snygg när man har foliet i.. Känner mig så snygg! Nu har jag självklart inte tagit en före och efter bild, min gravidhjärna tänkte göra det, men det stannade vid t ä n k t e.. 

idag har typ inget blivit gjort, förutom mitt hår, men inget annat roligt. Vi har som snabbast åkt iväg till City Gross och handlat till middag ikväll och imorgon. Sen kom Nina, sen hämtades Maxen hem och då var det redan dags att påbörja middagen, och sen äta. Efter det åkte Smarre & Bebban ner i badet och blev rena och fina. Nu sitter jag här i soffan och känner mig rastlös! Hur, eller varför, ska jag bli rastlös NU på kvällen? Kan jag inte istället ha lite extra ork på dagarna? Det skulle betyda så mycket att orka göra åtminstone någonting dagtid.. 

Ska väl kolla på Halv åtta hos mig och sen tror jag det blir en tidig kväll..

Puss och Gnuss

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s