~Bara jag~, ~Familjen~, ~Känslan idag~

Hämtat tv’en~

Vi var ju på invigningen av Dollarstore i Botkyrka när de öppnade och vi fick då köpa en platt tv för 10:-. Den har vi idag varit ute på landet och hämtat hem. Den barnen haft i sitt rum är en LG 42 tums plasma tv och den har varit väldigt stor för dom. Så nu har de istället en 32 tums tv och det gjorde det så mycket bättre & luftigare i rummet. Maxen har varit hemma idag, han var på uruselt humör imorse och ville verkligen inte gå till dagis, och då vi inte måste lämna, varför ta den onödiga fighten?? 

Han blev så lycklig då vi kom ut till landet, han ville verkligen stanna där och leka! 


Och Ebbisen blev lika lycklig hon 


Landet är ju helt underbart! Är glad över att ha chansen till det miljöombytet. Kommer säkert bli att vi ändå är där i vinter, vi ska ju få nya fönster och fasadbyte hemma, och det är inge kul att bo i när de plastar i för fönster och låser balkongen. Man får lite klaustrofobi av att bo och känna sig inlåst. 


Idag följde hela familjen med och lämnade Sara på dansen. När hon var uppe på sitt pass åkte vi till Huddinge centrum där och jag gick runt och leta efter Biskvier!! (Tror det stavas så) Jag fick akut sug efter det och då bara måste jag ha det! Hittade tillslut ett litet café som hade 2 stora biskvier kvar och det stod mitt namn på dom 🤗 Köpte även muffins från Coop så kidsen kunde få lite fika oxå 😉 

När vi var där i centrum fick jag meddelande från Svenskt Skolfoto om att Noels bilder var klara att titta på, loggade in snabbt som attan och fick se min äldsta son se så glad och lycklig ut och lite busig i blicken! 

Så otroligt snygg och ståtlig son vi har! Med ett överjävligt temperament, attityd till tusen, så otroligt nära till skratt och lika sjuk humor som sin mamma! Jag älskar dig min fina starka son! Alla delar och uttryck hos dig! 

Så nu är bilder beställda såklart! 

Imorgon har jag Mvc. Jag är riktigt less på att vara gravid, less på att ha så ont hela tiden.. Samtidigt så fasar jag inför förlossning, eftervård och känslor. Jag kommer definitivt få skäll för att jag inte tagit mitt järn som jag ska.. Men jag glömmer bort. Varje dag!

Nej, nu lite mera tv-häng innan jag äntligen får gå o lägga mig och läsa! I vårt sköna sovrum! 

Puss puss! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s