~Dagligt~, ~Familjen~, ~Hysteriskt~, ~Känslan idag~, ~Men USCH~, ~Tråkigheter~, ~Varför~

Kokar av ilska~

Över alla dessa egoistiska & trångsynta pojkar (vill inte kalla dom Män) som tror att man kan sätta barn till världen, ha en höggravid Fru med diverse graviditetsbekymmer, men ändå tycka att det är okej att bara dra iväg och SKITA I ALLT VAD ANSVAR OCH FAMILJ är!!!!!

Jag är så fly förbannad o less på han jag gifte mig med just nu!! En barndomskamrat till honom, vår äldstas gudfar, kom förbi här på landet idag, det är supertrevligt, vi dricker kaffe och dom surrar.. Sen ska R följa honom hem, då vännen har MS & vill vara sjysst och följa honom hem helt enkelt. Så långt är det okej allting. Klockan är strax innan 21 när de går. Noel frågar R om han kommer hem innan kl 02.00.. Ja, såklart säger han o skrattar. 

Nu är klockan 0.28 och jag skrattar inte det minsta! Tidigare när vi var inne o handla köpte vi grädde o kladdkaka, för att ha lite mysigt med barnen på kvällen. Jag & barnen åt kladdkaka. Men med en sönderstressad mamma som dessutom har sjuka bäckensmärtor blev det inte mysigt. När vi handla sa jag oxå att ersättningen nästan är slut, han tyckte vi kunde åka imorgon då o köpa ny, eftersom skit ICA i Nykvarn inte har NAN 4, så den här natten kommer bli tuff, har två flaskor till Ebba och ingen åt Max. Ebba brukar dricka minst 3 flaskor på natten och Max vill ha en vid 04-05 på morgonen. Men det bekommer väl inte honom.. Han behöver ju inte bry sig eller ta ansvar! Tydligen

Jag vet att saker kan ske helt oväntat, att tillfällen kommer och saker bara händer..  Men när han stått hela semestern och byggt på ett nytt lillhus här på landet, inte umgåtts en hel dag ens med sin familj, och sen kommer kräftsäsongen, och då ska det fiskas, lägga nät osv vilket innebär ännu mindre tid som spenderas med familjen! Att bygga är för honom ett Nöje! Att ta hand om barnen hela dagarna utan minsta avlastning är för mig vardag! Att åka båt, lägga nät, fiska,fånga kräftor är för honom ett Nöje! Att ta hand om kinkiga barn som får tänder och knappt sover på nätterna eller stora killen som drömmer mardrömmar och skriker på nätterna och gör min sömn totalt rubbad är för mig Vardag! 

När i helvete ska mammorna få göra nöjen? Med barnen i sin omgivning men utan att behöva ta det tyngsta ansvaret? Varför ska mammor behöva åka bort och lämna familjen för att kunna få vila, ha kul? Uppenbarligen funkar det för en pappa att ha skoj och slippa allt ansvar fast familjen är bredvid? 

Så jävla bitter mamma här just nu! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s