~Bara jag~, ~En snabbis~, ~Familjen~

Long time, no See~

Har varken haft ork eller lust att blogga. Psyket spökar fortfarande på mig.. Går väldigt upponer, flera ggr om dagen. Det är riktigt jobbigt! Bland det värsta jag varit med om i mitt 35 åriga liv.. (observera ”bland det jobbigaste) 

Noel har nu fått börja med Concerta. Jag märkte effekt redan första dagen, dvs igår,     dock liten biverkning att han varit lite låg. Men jag hoppas på att vi hittat rätt pt honom nu. Håll tummarna! På fredag ska vi till BUP och utvärdera..

Idag har det varit så kallt o blåsigt ute. Och jag är ju superduper trött 24/7 så jag sov bort halva dagen. Men så vaknar jag ju minst 2-4 ggr per natt för att trösta, söva om, ge flaska, ge en kram och naturligtvis gå upp å kissa! 

På kvällen idag åkte vi för att titta på snygga bilar i Åkers Styckebruk. Det är bilträff där varje onsdagkväll kl 18. Såg några riktigt sjyssta bilar! Den lila var bara så cool 😍


Vi käkade på ”nya” gamla grillen i Marifred, Gripsholmsgrillen, och fy så dåligt det var. Står i menyn att moset ska vara hemgjort, det var det inte! Priserna, 95:- för en tunnbrödsrulle?!? Då var det blaskigt mos, en rinnig räkröra, riven morot, men knappt 2 drag att de tagit på rivjärnet. Hamburgarna var inte hemgjorda, däremot lite dyrare halvfabrikat.. Nä, det var inte prisvärt för den menyn. Riktigt besviken faktiskt. Borden var flottiga och fläckiga, ingen som torkade av utav personalen. Så om ni vill ha prisvärd snabbmat, gå till Statoil som ligger ett stenkast bort. 

Nu något heeeelt annat! Snart är det dags för…. MALLIS!!!! Har beställt resväskor till oss, kommer även att få låna av en av Saras bästisar, så nu kommer vi klara oss med väskor iaf 🙂


Jag valde självklart blåa med vita prickar! Känns som att oddsen för att fler har likadana är ganska så liten! Blir kanske enklare att hitta dom på bagageutlämnings-bandet när man kommer fram. Kan alltid hoppas iaf. 

Känns så skönt att det snart är dags att resa! Få lite mer värme, just nu ser det ut som att sommaren blev höst, väldigt fort! 

Nästa vecka är det skolstart för Noel! Sara börjar den 22/9. Spännande för henne med ny skola! 

Ebba har knäckt några nya tänder, magen är nu 31 veckor, sommaren blev höst, och jag är upponer konstant. Blev en bra sammanfattning tycker jag! 

Ha de gott! Älska länge och lev för dagen! 

Puss Divan 

2 reaktioner till “Long time, no See~”

 1. Hur går det med concertan för Noel?

  Hoppas att resan ni ska göra får dig att må bättre… Är uppehållet av concertan en bidragande effekt på psyket tro?
  Självklart spökar ju hormoner också, men d e ju riktigt tråkigt att du inte kan få hjälp av psyk!

  Hoppas att allt blir bra iaf, håller tummarna! Ta hand om er och ha en riktigt härlig resa! Kram!!

  1. Alltså jag vet inte, men känns som att concertan kan ha en bidragande orsak till att det är extremt jobbigt just nu. Hoppas bara att det vänder när bebin är född..

   Det är tredje dagen för Noel på concerta, och visst märker vi skillnad. Han är lugnare, ödmjukare, mer fokuserad, men känns ”nere”.. Idag ska vi till BUP på utvärdering så får se vad de tycker :).
   Allt bra med dig annars?
   Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s