~Bara jag~, ~Familjen~, ~Känslan idag~

Splittrad~

Vet varken ut eller in just nu.. Brukar psykiskt må väldigt bra under graviditeten, men just nu gör jag inte det.. Jag mår skit. Vet inte om det kan ha lite att göra med concertan oxå, att jag inte kan äta den just nu.. Jag mådde nog ganska bra med den i kroppen. 

Imorgon har jag kbt igen. Och det känns inte bra. Jag känner mig inte alls redo för allt som kommer med kbt’n. Jag har inte koncentrationen, inte fokuset, inte ens tiden som krävs för att jag ska klara det här. Jag har så mycket hela tiden, jag gör det jag hinner med i ett ganska aktivt liv med 4 barn, som har olika krav, olika förutsättningar osv. Det finns verkligen inte tid för mig i vår vardag. Och det låter helt sjukt egentligen, men dom få åren som barnen är små är det ändå viktigt att dom får tid. Tid till allt! Jag kan skjuta upp mitt liv ett par år för deras skull.. Jag måste ta upp det här med min kbt terapeut imorgon, och se vad hon tycker. Även om beslutet ligger hos mig, vill jag gärna höra nån annans perspektiv på det hela. Vad tycker Du?

Idag hade Max sin 3 års kontroll på bvc. Det ska skickas remiss till logoped, då han har svårt för ”M” & ”R”. Annars klarade han av allt en 3 åring ska kunna! Hän är hela 95 cm lång och väger nästan 14 kilo

Ebba hade sin 1 års vaccinering idag. Och 1 års kontroll i det, hon är ca 76 lång och väger 11 kilo.

Båda är alltså i tiptop skick! 

Imorgon ska Max få gå på dagis igen, som han längtat! Leka, busa, utvecklas! Även om jag tycker det är såååå mysigt att få ha honom hemma, så längtar han verkligen till dagis och kompisar. 

Igår, oj vad det hoppas mellan idag och igår 👀, efter middagen gick vi ner till Ica för att handla ny tandborste och tandkräm till Ebbis & Smarre, och Ebba fick gå både dit och hem, hon var såå mallig och stolt över att få vara ute och gå. Åkte lite rutschkana ute på gården innan vi gick in 🙂 

   
    
 Faktiskt hur mysigt som helst..

Tillbaka till ingenting då, jag kanske får in en blogg imorgon om hur det gick hos terapeuten. 

Tack för titten!

Puss

En reaktion till “Splittrad~”

 1. Jag tyckte åxå att det var skit jobbigt att inte ha concertan att stödja sig på under graviditeten.
  Mådde relativt okej psykiskt men det var liksom som att allt annat bara fallerade, sånt som jag verkligen behövde concertan till… Rutiner,fokus m.m och det var skit jobbigt!

  Det är ju dumt att egentligen säga att du ska skjuta upp kbt:n men som du själv skriver så är det ju inte alltid så att man mår bättre under kbt behandlingen. Den är ju fruktansvärt påfrestande psykiskt och om du mår dåligt så kanske det är bättre att skjuta upp det tills du känner att det är bättre?

  Jag själv går kbt nu men jag känner nästan tvärtom, just nu mår jag för bra för att gå på kbt:n.. Det är väl en typisk diagnosgrej, när man mår bra så varför behöver man prata och jobba då liksom? Fast man e fullt medveten om att d förmodligen blir värre sen..

  Men som du själv skriver, prata med hen och disskutera om vad som känns bäst för dig..
  För det finns ju argument t att fortsätta och att sluta.

  Tänker på dig och hoppas att du mår bättre snart!!
  Massa kramar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s