~Dagligt~, ~Känslan idag~

Ligger redan i sängen~

Det är så skönt nu att gå och sova tidigt tycker jag.. Oftast är Ebba skittrött runt 20 tiden och då gör jag flaskor och tar henne och Max och går och lägger oss. Ebba somnar inom 5-7 minuter, Max inom 10-15 minuter, sen kan jag ligga och bara vara jag en stund, som nu, hinner blogga, ställa väckarklockan, sen läsa innan jag somnar. Tycker det är så skönt! 

Efter maten klippte jag Max! Han blev som alltid totalt urtjusig!! Älskar min snälla, omtänksamma, lyhörda, kärleksfulla och glada pojke! Han är verkligen lite speciell lille Max! Ett hjärta av guld verkligen!

  
Igår åkte vi, alla utom Noel, till Liljeholmen och bytte ut lite kläder Ebba fått i födelsedagspresent, min kära mamma köpte alldeles för stora kläder. 98/104 i storlek… Hmm, Max har typ 98.. Ja, så det blev lite stort, men bytte till 86 som hon har, så det löste sig i slutänden ändå :).   

Här är vår mini-donna i garaget innan vi ska åka.. Storebror Max’s första gympadojjor har hon fått ärva! Funkar perfekt! 

Idag har jag försökt att plocka, dammsuga, försökt få med R i mitt ryck, men näe, det var hopplöst.. Fick fixa själv, men det är jag van vid. Går ingen nöd på mig..

Nä, nu boken, innan jag måste upp o kissa..

Godnatt! Sovgott!!

Puss

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s