~Bara jag~

Lite lättare att andas~

Jag har varit helt ärlig mot mig själv o min terapeut på kbt’n. Vi kom fram till att det just nu inte är rätt tid för mig med kbt. Utan att jag ska fortsätta efter att bebis är född & jag ätit in mig på concerta igen. Vi pratade oxå om hur jag mår, att jag mår extremt dåligt just nu, att sömnen är obefintlig osv. Hon sa att hon kunde kontakta min läkare och se om inte hon kunde pressa in mig på ett litet akutbesök för att diskutera ev höjning av sertralin och även kanske något tillägg till min propavan jag tar till natten. Så länge det inte är skadligt för bebin, så är jag nog villig att prova något mer för att få sova! 

Hon skulle även skicka en remiss till arbetsterapeuten ang utprovning av kjedjetäcke, och jag hann inte mer än komma hem förren just en ringde därifrån och redan på onsdag ska jag dit! Snacka om att hon är pålitlig min fina terapeut. Hon sa även att om jag mår sämre, eller känner att jag skulle vilja ha samtal så kunde hon erbjuda mig det.. 

Det känns otroligt skönt att jag vågade ta upp det här, för jag är gärna sån att jag ser sånt här som ett personligt misslyckande, och måste klara av allt jag tar för mig. Men jag är inte misslyckad! Jag är bara tillfälligt slut som människa!

Tack o hej!

Puss

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s