~Bara jag~, ~Härligt~, ~Hysteriskt~, ~Känslan idag~, ~Varför~

Riktigt jobbig dag~

Vissa dagar bara är ”PAIN in the ass”-dagar, det går inte att komma ifrån. Och jag har så jäkla svårt att kliva ur ett beteende.. Alltså, har jag blivit riktigt riktigt ledsen, så jag gråtit, då är jag ledsen i flera timmar. Oavsett om jag bara gråtit i 5 minuter.. Jag avskyr själv det här. Att jag inte bara kan vända på allt, känna att nu är det över, och bara bli typ glad och se det som är roligt just då.. Nä, flera timmar tar det.. Imorse grät jag.. För att jag vart riktigt ledsen. Jag gråter ungefär vart annat år.. Om ens det, och det behövs en del för att jag ska gråta för att jag blir just ledsen. Jag kan bli arg, förbannad, men sällan ledsen. Däremot kan jag börja gråta av skratt väldigt mycket oftare, eller lycka nån enstaka gång. Har självklart fälla fylle-tårar, men dom räknas inte, för det är alkoholen som frammanat dom. 

Jag tänker inte skriva öppet om varför jag blev så ledsen, det är inget jag tycker jag har rätt att göra. Jag kan prata om det, idag pratade jag med Kåka om det, och det kändes bra. Jag brukar inte ”erkänna” gör andra, eller mig själv, om något är jobbigt, eller om jag blivit ledsen.. 

Jag hoppas så att vi snart kan få den hjälp vi behöver, dels för att hjälpa piiip och dels för att kunna stärka upp familjen lite mer. Vet inte annars vad jag ska göra längre, allt har lixom gått för långt. 

Idag hade jag även min kbt. Session 2. Klarade min hemuppgift till denna vecka, att införskaffa ett anteckningsblock samt läsa en bunt med papper.. Säkert 15 sidor.. Om adhd och om kbt, om moduler, verktyg, tjatande osv. Dagen session gick ut på att Prioritera olika sysslor. Oftast gör vi människor, oavsett om man har en diagnos eller inte, den sysslan som är lättast att utföra.. Tex ”boka tid hos frissan” eller ”boka tid i tvättstugan”.. Automatiskt gör vi det första för det är inte jobbigt. Jag förstod iaf vad hon menade, och ska börja tänka och lära in ett nytt sätt att prioritera. Ska även varje fm sätta mig och göra en ”Att-göra-Lista” som jag ska utgå ifrån varje dag. Än så länge känns det lite spännande och roligt, även om det är otroligt krävande för mig, just det här med koncentrationen. Är som en spräckt ballong när jag går därifrån. Trött i huvudet och mentalt färdig. 

Nä, nu kallar boken på mig, blev sent i säng idag, var ju tvungen att se Black Widows!

Pussenutte 💞

2 reaktioner till “Riktigt jobbig dag~”

  1. Är precis likadan… Det krävs något riktigt riktigt kul för att få mig att sluta vara arg/ledsen även om jag bara varit arg i nån minut!

    Jag hoppas verkligen att det inte är något allvarligt!! Tänker på dig. Kram!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s